pytanie może banalne, ale zastanawia mnie fakt iż do e52 w wersji czarnej znalazłem co najmniej 2 PC
0593004 i najwyższe soft do tego to 54.003
0591678 i najwyższy soft do tego to 81.003
czysto teoretycznie chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak jest, ja zmieniłem kod na ten z wyższym softem i pewnie na około zaktualizowałem przy użyciu NSS potem NSU i niby wszystko ok ale pogubiły się tryby w telefonie i ogólnie działał jakoś inaczej niż wcześniej (nie nie szybciej) wcześniej był brandowy soft ery PC 0592599, odrobinkę się zirytowałem tym faktem i szybko zainstalowałem Phoenix'a i tam pobrałem soft do PC1678 (był o 20 mega większy niż nsu) zainstalowałem przez refurb i wszystko działa a przy okazji pozbyłem się brandu co było celem całej akcji
telefon działa szybko, wszystkie (prawdopodobnie bo odbyło się to kilkanaście min temu) opcje działają jak należy i telefon działa szybko

ale wracając do tematu co może być przyczyną tak różnych softów do tego samego telefonu tylko z 2 różnymi product code
pozdrawiam
ps,
jeśli pytanie jest wyjątkowo debilne nie wkurzajcie się, jestem tu pierwszy raz wyczytałem prawie wszystko co mnie intrygowało, większość moich wątpliwości została rozwiana, poza tą właśnie jedną jedyną
pozdrawiam Łukasz