![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5220XM] Kilka pytań od laika w sprawach nokii ;) |
---|
![]() |
25 Feb 2012, o 12:39 |
Hadi_pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich użytkowników
![]() ![]() Czy na ten model są jakieś modyfikacje związane z akustyką chodzi mi o to by telefon głośniej grał muzyką ![]() Czy jest jakiś sposób by przyśpieszyć działanie telefonu, ponieważ strasznie mi się zacina ![]() Czy idzie zmienić ustawienie, że gdy piszę smsa i zużyje wszystkie 1000 znaków, to zmienia mi go na mmsa czy jakos to zmienić by ilość znaków była większa nieograniczona? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 25 lutego 2012, o 12:10 ] Ale MMS jest na ogół bardziej opłacalny niż z 3 SMS-y. Jeśli napisałem temat w złym dziale proszę o nie usuwanie tylko o przeniesienie do odpowiedniego działu i za wszelkie problemy przepraszam ![]() Pozdrawiam Hadi ;p |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Feb 2012, o 12:45 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi_pl wrote: Czy na ten model są jakieś modyfikacje związane z akustyką chodzi mi o to by telefon głośniej grał muzyką niestety to nie se poprawisz tylko po dobrym ustawieniu korektora np. na maxHadi_pl wrote: Czy jest jakiś sposób by przyśpieszyć działanie telefonu, ponieważ strasznie mi się zacina wgraj softa w trybie refubrish (coś takiego) to usunie ci zbędny syf i poprawi się szybkośc |
![]() |
![]() |
25 Feb 2012, o 13:11 |
Hadi_pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozumiem, no dziękuję za pomoc zaraz wezmę się do pracy
![]() |
![]() |
![]() |
25 Feb 2012, o 14:47 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wszelkie operacje wgrywania softu masz na forum a softa weźmiesz z navifirm najnowsze
![]() |
![]() |
![]() |
25 Feb 2012, o 15:26 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten telefon z najnowszym softem nie powinien ani trochę mulić, takie uroki s40v5. Do tego użytkując tą nokie nie znalazłem ŻADNEGO minusa, na prawdę. Żałuje, że zamieniłem ją wtedy na Ku990, bo teraz jego można dorwać za 100zł, a tą nokie w dobrym stanie za 150
![]() Fajny "patch" masz ode mnie, ale nie wiem czy nadal działają linki, a kopii nie mam ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|