Niech używają go w rękawiczkach. Ale niech to będzie każdy a nie te które na to pozwalają. Nie oszukujmy się. W rękawiczkach ekranu dotykowego precyzyjnie nie da się używać.emberdo wrote:Większość woli dotyk,
nie tylko ja jestem za tym.mp107 wrote:Ja osobiście chętnie bym kupił telefon z zaawansowanym systemem bez ekranu dotykowego.
Ja również ale nie był byś zadowolony mieć następcę swojej E52 z Windows Phone ? Bo ja tak. Oczywiście za rozsądne pieniądze a nie na kasę która powala z nóg.pawelooss wrote:Ja tam na razie swoją E52 cały czas aktywnie używam.
Navia wrote:Ja również ale nie był byś zadowolony mieć następcę swojej E52 z Windows Phone ?
Navia wrote:Miejmy nadzieję że czyta to ktoś kto mógłby wprowadzić do normalny telefon z Windows Phone do użytku
Ale morze jest szerokie i głębokie i pływa w nim ryba co nazywa się chyba.Navia wrote:Ale może
Navia wrote:Niech używają go w rękawiczkach. Ale niech to będzie każdy a nie te które na to pozwalają.emberdo wrote:Większość woli dotyk,
Nikt nie kaze ci ich kupowac.nemo333 wrote:
Nokia/MS nie mają w planach wydać już żadnego telefonu niedotykowego więc nie wiem po co to gdybanie.
Zresztą, jeśli mają wydawać telefony takiej jakości jak ostatnie 5 lat wydawali to ja podziękuję
MEGATOI2503 wrote:Mnie się wydaje, ba! Jestem pewny, że QWERTY już nie powrócą.
MEGATOI2503 wrote:Sentyment do klawiatur, to raczej czyste przyzwyczajenie. Bo szczerze mówiąc cale nie tęsknie za klawiaturami. Dotyk jest po prostu bardziej intuicyjny i naturalny. Takie są przynajmniej moje odczucia.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests