by wook » 26 Jan 2012, o 00:22
Test Drive Unlimited-najlepsza
samochodowka jaka kiedy kolwiek
wydano jest po prostu genialna.
Gralem godzinami zrobilem tysiace
kilometrow i to chyba jedyna gra w
ktorej jest skrzynia ze sprzeglem.
Nie jedyna a toca race drive 2 tam też jest (z tego co pamiętam) skrzynia ze sprzęgłen.
Ja od siebie proponuje takie gry:
MAFIA The City of Lost Heven dobre odwzorowanie broni i elementów jazdy wybór skrzyni biegów automat/manual, możliwość używania sprzęgła, grafika 3d ładnie odwzorowane pojazdy (choć nie ma orginalnych nazw pojazdów). Fabuła gry jest dość fajnie zrobiona jako retrospekcja wspomnień głównego bohatera Tomasa Angelo. Gra przedstawia jak zwykły taksówkarz przekształca się w mafioza, który w pewnym momencie kończy swoją mafijną karierę na rzecz rodziny. Na końcu gry jest filmik który przedstawia jak bohatera gry jako dziadka na emerytuże który mieszka sobie na spokojnym przedmieściu w czasie gdy podlewa ogródek do posesji podjeżdżą samochód z którego wysiada dwóch ludzi i podchodzi do niego żądając mu jedno pytanie "Tomas Angelo?" on odpowiada że tak a oni na to wyjmują obrzyny i mówią "Don Saliteri przesyła pozdrowienia" jest to zapowiedzią części drugiej tej gry. Podczas gry wcielamy się między innymi w kierowcę rajdowego jak i taksówkaża, a tagże snajpera (ale się rozpisałem).
[ Dodano: 25 sty 2012, o 23:22 ]Kolejną grą jest Midtown Madness 2 który jest bardzo mocno modowalny. Grafiką nie powala ale pojazdy które można dograć owszem.
Moim zdaniem nie może zabraknąć też takich gier jak Dxball, Dxball 2 i Tetris.
Hard Truck: 18 Wheels of Steel te klimaty wielkich ciężarówek.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"