![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
Previous topic | Next topic Page 4 of 4 [ 57 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Klasyki wszechczasów! W co bezwględnie trzeba zagrać choć raz w życiu? |
---|
![]() |
1 Jan 2012, o 20:59 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deluxe Ski Jump te najstarsze
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jan 2012, o 23:16 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Counter Strike 1.6!
Dlaczego? Uważam ze ta gra jest super . Można pograc w nią ze znajomymi i dobrze sie bawic nudnymi wieczorami xd Hitman 2 (Cichy zabójca) |
![]() |
![]() |
1 Jan 2012, o 23:17 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SKYRIM
|
![]() |
![]() |
1 Jan 2012, o 23:39 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
snejk na 3310 kurka!
|
![]() |
![]() |
24 Jan 2012, o 01:42 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GTA San Andreas- klasyk gatunku. Przechodzilem mnostwo razy i jeszcze czasami wracam do niej. Swietna grywalnosc wgrywanie modow.
Need For Speed Most Wanted-jak na tamte czasy super grafika. Bardzo fajnie sie gralo w tego NFS. Tuningi wyscigi policja byla najlepsza mozna sie bylo z nimi gonic bez konca. Call of Duty Modern Warfare 2 wg mnie najlepszy CoD. Przyjemna grafika naprawde gra godna polecenia. Test Drive Unlimited-najlepsza samochodowka jaka kiedy kolwiek wydano jest po prostu genialna. Gralem godzinami zrobilem tysiace kilometrow i to chyba jedyna gra w ktorej jest skrzynia ze sprzeglem. Niestetu dwojke juz skopali. I to chyba na tyle. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 00:22 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Test Drive Unlimited-najlepsza samochodowka jaka kiedy kolwiek wydano jest po prostu genialna. Gralem godzinami zrobilem tysiace kilometrow i to chyba jedyna gra w ktorej jest skrzynia ze sprzeglem. Nie jedyna a toca race drive 2 tam też jest (z tego co pamiętam) skrzynia ze sprzęgłen. Ja od siebie proponuje takie gry: MAFIA The City of Lost Heven dobre odwzorowanie broni i elementów jazdy wybór skrzyni biegów automat/manual, możliwość używania sprzęgła, grafika 3d ładnie odwzorowane pojazdy (choć nie ma orginalnych nazw pojazdów). Fabuła gry jest dość fajnie zrobiona jako retrospekcja wspomnień głównego bohatera Tomasa Angelo. Gra przedstawia jak zwykły taksówkarz przekształca się w mafioza, który w pewnym momencie kończy swoją mafijną karierę na rzecz rodziny. Na końcu gry jest filmik który przedstawia jak bohatera gry jako dziadka na emerytuże który mieszka sobie na spokojnym przedmieściu w czasie gdy podlewa ogródek do posesji podjeżdżą samochód z którego wysiada dwóch ludzi i podchodzi do niego żądając mu jedno pytanie "Tomas Angelo?" on odpowiada że tak a oni na to wyjmują obrzyny i mówią "Don Saliteri przesyła pozdrowienia" jest to zapowiedzią części drugiej tej gry. Podczas gry wcielamy się między innymi w kierowcę rajdowego jak i taksówkaża, a tagże snajpera (ale się rozpisałem). [ Dodano: 25 sty 2012, o 23:22 ] Kolejną grą jest Midtown Madness 2 który jest bardzo mocno modowalny. Grafiką nie powala ale pojazdy które można dograć owszem. Moim zdaniem nie może zabraknąć też takich gier jak Dxball, Dxball 2 i Tetris. Hard Truck: 18 Wheels of Steel te klimaty wielkich ciężarówek. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 00:57 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramzes234 wrote: Call of Duty Modern Warfare 2 wg mnie najlepszy CoD. Grales w COD2? |
![]() |
![]() |
26 Jan 2012, o 08:14 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2012, o 13:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2012, o 14:27 |
danger22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, Daj linka do gry
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 lutego 2012, o 14:56 ] Sam nie wiem, jak się ta oryginalna wersja nazywała (z ciut inną grafiką), bo teraz jak szukałem, to wyskoczyła masa klonów. Pamiętam, jak pykałem se w nią w podstawówkowej świetlicy z kompie z przyciskiem TURBO. ![]() Worms Wolfenstein 3D (Tak tak tak ten z DOSa) Prince of Persia (Yhy też z DOSa) Mario Pozdrawiam, Danger22 |
![]() |
![]() |
21 Feb 2012, o 18:36 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie gralem w CoD 2 ale akoro mowicie ze taki dobry to musze zagrac.
|
![]() |
![]() |
29 Feb 2012, o 23:48 |
Vallarez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Counter Strike - grafika taka sobie, ale tak gra nie ma fabuły! Za to opcje rozgrywki są najróżniejsze: od zwykłego strzelania CT do TT po surfowanie i coś co mnie najbardziej wkręca: Zombie Mody. Dodatkowo robiąc filmy z tej gry na Youtube można nieźle zarobić (100-150 zł/msc)
Minecraft - totalna samowolka, nie ma fabuły, co twórca chce za wszelką cenę popsuć. Jak klocki Lego, tylko nie trzeba biegać do sklepu po zestawy. Doom I - coś co zmieniło gry komputerowe. Totalny klasyk, trzeba zagrać. Grafika nie zachwyca, ale co z tego, jak ta gra ma magię (nie dosłownie). Odpala jedynie przez DosBoxa. Half Life 2 - świetna fabuła połączona z mrocznym klimatem i odrobiną strachu. Super Mario Bros - klasyczna platformówka, nie wiem co takiego w sobie ma, ale wciąga. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Page 4 of 4 [ 57 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)