![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Klient poczty e-mail |
---|
![]() |
28 Dec 2012, o 12:37 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kilkunastu lat używam Outlooka. Zamierzam kupić legalną wersję Office 2013 w wersji domowej z licencją na 3 komputery, czyli podobnie jak tutaj jest 2010 http://allegro.pl/office-2010-home-stud ... 13672.html
Jednak wersja domowa nie posiada Outlooka i szukam darmowej alternatywy programu pocztowego. Najlepiej coś zbliżonego do Outlooka. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 13:03 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Od kilkunastu lat używam Outlooka. Zamierzam kupić legalną wersję Office 2013 w wersji domowej z licencją na 3 komputery, czyli podobnie jak tutaj jest 2010 http://allegro.pl/office-2010-home-stud ... 13672.html Jednak wersja domowa nie posiada Outlooka i szukam darmowej alternatywy programu pocztowego. Najlepiej coś zbliżonego do Outlooka. Szczerze - nie wiem czy twój Windows posiada coś takiego jak Xpekowy Outlook Express. Ja nigdy nie narzekałem. Na potrzeby szkolne korzystałem kiedyś z DreamMail. Jest darmowy i działa w miarę w porządku. Pozdrawiam ![]() Wojtek |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 13:34 |
dioxis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozilla Thunderbird - darmowy i prosty w obsłudze
|
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 15:41 |
www556 wrote: Szczerze - nie wiem czy twój Windows posiada coś takiego jak Xpekowy Outlook Express. Outlook Express skończył się na XP ![]() dioxis wrote: Mozilla Thunderbird - darmowy i prosty w obsłudze Sprawdzę. |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 17:17 |
Dlatego nie zmieniam systemu. Ale godny polecenia jest jeszcze DreamMail
![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:05 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Viście i 7 Outlooka Express zastąpiło coś o nazwie Poczta systemu Winbdows - w zasadzie tylko nazwa zmieniona. Kiedyś popularnym programem pocztowym był jeszcze The Bat.
|
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:29 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Bat jest bardzo fajny, używam go od dawna. Jedyną wada jest to że trochę kosztuje (ja mam z jakiejś komputerowej gazety).
|
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:31 |
Obeebok, a stronie Microsoftu doczytałem, że 'Poczta systemu Windows' jest tylko w Vista, natomiast w 7 jest 'Poczta usługi Windows Live'. W 8 też jest 'Poczta usługi Windows Live' ale tylko w kaflach, a mam je wyłączone więc nie da rady.
|
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:36 |
Zresztą Wodnik Szuwarek, nie ufam tym sevenowym i ósemkowym programom czytaj kafelkom. Dużo serwisowanych przez mą skromną osobę miało zwirusowane właśnie te "kafelki".
Pozdrawiam ![]() Wojtek |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:40 |
Kafle są tylko w W8. Pewien Rusek napisał aplikację dzięki której można je wyłączyć.
|
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 22:42 |
Tak wiem. Vista i 7 miała aplikacje czyli coś co mnie, człowieka uwielbiającego prosty i funkcjonalny system ostro zdenerwowało.
Pozdrawiam ![]() Wojtek |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 03:50 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pracy używam dość intensywnie thunderbirda i nie narzekam, ale żeby być szczerym to nie mam porównania z innymi. Napisz na czym ci zależy to ci powiem czy to jest;)
|
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 19:42 |
skejter00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thunderbird - jeden klient który rządzi wszystkimi innymi.
|
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 19:56 |
Wodnik Szuwarek wrote: Obeebok, a stronie Microsoftu doczytałem, że 'Poczta systemu Windows' jest tylko w Vista, natomiast w 7 jest 'Poczta usługi Windows Live'. W 8 też jest 'Poczta usługi Windows Live' ale tylko w kaflach, a mam je wyłączone więc nie da rady. Jednak jest na W8, tylko trzeba oddzielnie doinstalować. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)