![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kłopot z Operą i Adobe Flash Player 10. |
---|
![]() |
27 Feb 2011, o 12:01 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od jakiegoś czasu to się zaczęło. Opera łapie zwisa, a po chwili pokazuje komunikat:
![]() Najczęściej podczas przeglądania NokiaHacking. Dlaczemu takie psikusy robi? [ Komentarz dodany przez: adrian219: 27 lutego 2011, o 11:00 ] Skończ z NH. ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 27 lutego 2011, o 11:01 ] Nie. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 12:22 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuj inną przeglądarką, albo zaktualizuj flash player'a.
|
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 12:39 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
innego browsera nie kce
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 lutego 2011, o 13:04 ] ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2011, o 22:20 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam to samo tylko, że w przeglądarce "Mozilla Firefox". Włączam jakąś stronę np. NH i się ładuje wolno i sie zacina, albo jak włączam jakąś aplikacje, lecz problem w tym, że filmiki na youtube chodzą normalnie i FLash Player'a mam zauktalizowanego
![]() Psze bardzo o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2011, o 23:28 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie nie wiem ocb. U mnie też czasem zatrzymuje na górnej belce z reklamami Google'a - pomaga tylko Ctrl + F5.
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2011, o 00:03 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja mam w ogóle jakieś nie wiem co
![]() Jak wchodzę w ten temat: do-jakiej-sieci-przeniesc-numer-vt12539.htm To mam takie coś: ![]() No i problemy ze zwolnionym wczytywaniem też odnotowałem, Mozilla Firefox + Adobe Flash Player 10, nawet jakieś inne błędy mi wyskakiwały, ale już teraz nie pamiętam nawet co ![]() Ten Adobe Flash Player jest coś skopany chyba ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2011, o 00:39 |
![]() |
![]() |
4 Mar 2011, o 00:45 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm nie koniecznie chodzi mi o NH, czemu czasem się wolniej wczytuje to ja nie wiem (na kompie u rodziców nie mam problemów żadnych).
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2011, o 08:32 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie też zatrzymywało się na tym górnym pasku, ale tylko przez kilka godzin później ustąpiło. Było to jakieś 2, a może tydzień temu.
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2011, o 19:12 |
No ja właśnie mam podobnie, ale nie wiem czego to wina może być, bo jak mam mozille i opere, to na dwóch to samo
![]() |
![]() |
![]() |
16 Mar 2011, o 22:49 |
Zmieniłem skrypt anty-adblockowy. Być może to przez ten stary NH czasem się tak długo wczytywało i zatrzymywało się na górnej belce. Będę to monitorować - wydaje się, że tematy szybciej się wczytują (placebo?).
Gdyby komuś dalej się tak działo, proszę natychmiast napisać, ale mam nadzieję, że nie, bo już nie mam pomysłów. |
![]() |
![]() |
15 Jun 2011, o 19:59 |
Wolę odświeżyć niż zakładać nowy temat, problem się powtarza i nie tylko na NH ale i na paru innych stronkach, mianowicie jak włączam jakąś stronke to się ładuje, a po chwili cały komp się zacina i pomaga tylko restart. Ktoś wie ocb? Może to wina komputera?
Dzięki za odp, |
![]() |
![]() |
16 Jun 2011, o 09:54 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miałem tak jak ty mówisz przeskanuj cały komputer ( zawsze trzeba być ostrorznym) jeśli to nic nie pomoże to zrób reinstal windows'a ja tak zrobiłem i do dzisiaj hula aż miło
![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2011, o 11:33 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phi. Ja mam jeszcze lepsze jaja z Operą.
Oglądam coś na YT. Nie obejrzę tego do końca i odpalam coś innego. Wtedy Opera ściąga dalej poprzedni film i ten który teraz oglądam. ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2011, o 15:18 |
EriX05 wrote: miałem tak jak ty mówisz przeskanuj cały komputer ( zawsze trzeba być ostrorznym) jeśli to nic nie pomoże to zrób reinstal windows'a ja tak zrobiłem i do dzisiaj hula aż miło ![]() Ok, przeskanowałem i nic. To może tylko jednak reinstal pomoże, a jak nie resinstal bo nie dawno robiłem to może ktoś ma jakiś inny pomysł?? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)