![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E63] Kod zabezpieczający jest nieprawidłowy. |
---|
![]() |
8 Apr 2011, o 18:38 |
JasonCreator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć all!
Pilnie proszę o pomoc! Otóż sprawa wygląda następująco... PS. telefon chwilowo nie jest mój, jak naprawię to będzie ![]() A więc... Brat poszedł do kumpla aktualizować oprogramowanie. Wszystko poszło gładko i pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() Poszedł do kolejnego (ostatni raz), też aktualizował... i jak zwykle to samo, kody są nie prawidłowe. ![]() Nawet sposobami z tego forum przez programy próbowałem sprawdzić jaki jest kod, wyskoczyło, że kod zabezpieczający to 1 2 3 4 5. Wpisując go, też wyskoczyło, że nieprawidłowy. ![]() Bardzo proszę o pomoc! Będę bardzo wdzięczny. Chciałbym jakoś temu zaradzić, żebym nie musiał wydawać na "jakąś tam" naprawę. ![]() pzdr. Łukasz ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Apr 2011, o 18:52 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JasonCreator, dlaczego tak oddzielasz 12345 próbój no te 12345 lub 0000 lub 00000
|
![]() |
![]() |
8 Apr 2011, o 19:08 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JasonCreator, jak nie ruszy, to zostaje tylko Dead Flashing...
|
![]() |
![]() |
8 Apr 2011, o 19:43 |
LubiaK wrote: JasonCreator, dlaczego tak oddzielasz 12345 próbój no te 12345 lub 0000 lub 00000 słuchaj, oddzieliłem to dla wyrazistego czytania ;p wpisywalem bez odstepow. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 19:33 |
no właśnie nic, wyskakuje, że błędny kod.
mam takie pytania, jak będę stosować się do tego... Dead Flashing to jaką mam pewność, że jeśli się nic nie da, to będzie w stanie nienaruszonym? znaczy takim jak przed stosowaniem się do tego, brat powiedział, że jak coś popier**le to mu kasę mam oddawać, więc chcę wiedzieć, że będzie w stanie "nie naruszonym" przez ten sposób... odnośnie telefonu... telefon normalnie się uruchamia, z tym, że po uruchomieniu, gdy będzie już na tym "pulpicie/desktopie", po chwili wyskoczy okienko z podaniem kodu zabezpieczającego, i nic nie mogę zrobić... więc chcę, że jeśli się nie da tym DF to, żeby tak było jak opisywałem. odpowie mi ktoś? |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 19:57 |
Tak będzie, tylko, że wszystkie dane (kontakty, wiadomości itp.) zostaną stracone
|
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 19:59 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A próbowałeś tym sposobem??
inne-odczyt-kodu-telefonu-za-pomoca-mbro-nokia-tools-lite-vt1433.htm |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 20:10 |
born2die wrote: A próbowałeś tym sposobem?? inne-odczyt-kodu-telefonu-za-pomoca-mbro-nokia-tools-lite-vt1433.htm jak napisałem wyżej, próbowałem każdym sposobem jaki znalazłem. mam kolejne pytanie, czy zrobienie DF przywraca blokadę SIM-lock bądź modyfikuje jakieś ustawienia jej? dam kolejne pytanie... czy może mi ktoś powiedzieć, jak można z tego telefonu usunąć samemu w domu blokadę SIM-lock? chciałbym samemu ją usunąć niż wydawać 1xx zł za usuwanie. EDIT: nie rozumiem, z jakiej racji dostałem -1 punkta reputacji za pierwszy post?? ;/ beszczelność! powód punkta to WTF?, no racja Co jest kur*a?? tez nie rozumiem co to za powód obniżania punktów reputacji. |
Last edited by JasonCreator on 9 Apr 2011, o 20:15, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 20:11 |
Samemu bez boxa nie usuniesz, a SIM-lock się nie przywróci
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|