![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 50 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kolekcjonerstwo |
---|
![]() |
22 Nov 2009, o 01:26 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja kiedyś znaczki zbierałem, niestety nie wiem gdzie się zapodziały. Teraz to raczej tylko magazyny. Kiedyś CKM (chciałby ktoś kupić?:) pytam poważnie, bo zalega mi w szafie), teraz Playboy, reggae'owy Free Colours i magazyn Hip Hopowy (polecam, naprawdę dużo ciekawych rzeczy do czytania, dużo wywiadów).
O, i jeszcze koszulki może:) nawet nie mówię o takich kupowanych w sklepach i może nie o takim sensu stricte zbieraniu, ale mam parę koszulek z różnych okazji - z akcji Polska Biega, z turnieju plażówki w Bytomiu, z turnieju siaty, który sam zorganizowałem, koszulkę mojej drużyny w piłkę, koszulkę drużynową z siaty, koszulkę z gry miejskiej w Bytomiu i Zabrzu. Może dużo ich nie mam, ale fajna sprawa:) |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Nov 2009, o 14:33 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero, Na pwno nie będę zainteresowany CKM
![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
2 Dec 2009, o 20:59 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A teraz to kulki zbieram przeróżne czy to szklane czy kauczuki.
|
![]() |
![]() |
1 Mar 2010, o 09:37 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zacząłem zbierać znaczki mam ponad 1000 (po dziadku, prababci, cioci), z różnych krajów. Od dawna zbieram już monety różnej klasy. Od 2 złotówek Nordic Gold po monety z czystego złota ze Skarbnic Polskiej. Kiedyś kapsle, ale oddałem je na złom
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 19:44 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm, nie wiem czy to takie konkretne kolekcjonerstwo ..
![]() ![]() ![]() Tak już jakoś mam, że lubię mieć takie gry ![]() - Diablo 2 + Dodatek (Platynowa Kolekcja) - Legendy RPG (Platynowa Kolekcja, Baldur's Gate 1+2 z dodatkami, Icewind Dale 1+2 z dodatkami, Planescape Torment, Lionheart: Legacy of the Crusader) Z innych: - Settlers 1-4 - Heroes of Might and Magic 4 (Złota Edycja) - Majesty (jedynka z dodatkiem - chyba moja ulubiona gra ![]() ![]() - Tropico 1+2 - Sacred 1 - Earth Universe Oczywiście mam też Mafię ![]() No i kilka innych, oczywiście miałbym już dawno dużo większy zbiór, ale niestety kasa ogranicza.. zawsze się znajdzie coś co przeszkodzi nowemu zakupowi, a to ktoś ma urodziny, a to coś tam innego i stoję w miejscu. Kiedyś zbierałem CD-Action, miałem tego sporo.. nawet nie wiem co się z tym stało. Płyty mam, ale co z gazetami.. ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 14:31 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja zbieram STARE monety i nie tylko.
Stare monety zacząłem zbierać od około 2002 roku i mam ich teraz coś koło 5 tysięcy wiem, że to wydaje się niemożliwe ale sam siebie zadziwiam ![]() ![]() Przeliczać nie będę bo mi się nie chce. ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 16:08 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku nie chcesz może trochę tych starych monet?
![]() Ja kolekcjonuję polskie rap płyty ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 16:09 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja mam trochę monet
![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 16:18 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zbieram Monety ale dwu złotówki takie dla kolekcjonerów mam już około 139 szt. i zbieram także stare
i trochę nowsze telefony komórkowe mam na razie same panasoniki ale nadal powiększam swoją kolekcję |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 20:22 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walkmanowiec narazie nie
![]() Może później, iż narazie się zastanawiam czy z monetami przypadkiem nie skończę. Się troszku pochwalę, że kolekcjonuje również puste naboje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Jul 2010, o 21:05 |
88888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja zbieram części do telefonów komórkowych i całe uszkodzone telefony
![]() |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 16:41 |
Pitu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja kolekcjonuje Nokie wszystkich mam narazie pięć i dwie atrapy wciąż powiększa się a to allegro albo znajomi zawsze coś
![]() |
![]() |
![]() |
19 Aug 2010, o 19:21 |
miklaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JA zbieram z kolegą zresztą sami zobaczcie http://www.rallycollection.npx.pl
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2010, o 22:31 |
Pitu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i temat stanął
|
![]() |
![]() |
27 Nov 2010, o 15:51 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zbieram znaczki
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 50 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)