![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 18 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Komixxowe emoty dla AQQ by HitFan |
---|
![]() |
16 Apr 2011, o 13:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bawiłem się trochę GIMPem i stworzyłem nowe komixxowe emoty dla AQQ na podstawie tych dostępnych w sieci.
Instrukcja: Po prostu otwieramy, samo się zainstaluje Podgląd wszystkich emot: ![]() Download: albo wklepujemy ten adres do przeglądarki i samo się instaluje... Enjoy! Jak się podobają daj ![]() ![]() |
Last edited by HitFan on 17 Apr 2011, o 11:43, edited 8 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 14:10 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Druga osoba musi mieć AQQ czy działa to na takiej zasadzie jak przeciąganie obrazka do okna rozmowy?
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 14:18 |
druga osoba też musi mieć je wgrane. Inaczej zobaczy samą nazwę, np. <ktfu> zamiast kolesia plującego płatkami. Ale możesz równie dobrze wypakować folder, i przeciągać obrazki do okna rozmowy. Wtedy druga osoba zobaczy je tak jak Ty.
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 17:51 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, skontaktuj się może z autorem od http://tnij.org/EmotkiKomixxy żeby uzgodnić zbiór i by wszyscy mieli to samo.
![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 18:56 |
pawelooss, nie ma tam żadnego kontaktu
![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 20:01 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, a nie słyszałeś o AQQ-kowskim instalatorze wtyczek, emotikon, itp.? Po kiego grzyba bawić się w ręczne kopiowanie plików? Niech program robi to za nas
![]() |
Last edited by jojo87 on 16 Apr 2011, o 20:14, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 20:05 |
jojo87, nie słyszałem. Mógłbyś to przybliżyć?
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 20:13 |
HitFan, muszą być w folderze spakowany do .zip (w takiej formie jaką wrzuciłeś). Zamieniasz rozszerzenie .zip na .aqq i już masz instalator AQQ-kowski. Jakby tego było mało, zrób link (na stronie internetowej albo w oknie rozmowy)
Quote: aqqaddon:tutaj_bezpośredni_adres_do_pliku . Wtedy po kliknięciu na niego AQQ pobierze instalator do tymczasowego folderu i zainstaluje jej zawartość (sami nie będziemy musieli pobierać przez przeglądarkę na pulpit czy do innej lokalizacji).Ten sposób działa dla: primo, kompozycji secundo, wtyczek tertio, paczek emotikon |
Last edited by jojo87 on 16 Apr 2011, o 20:17, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 21:39 |
mógłbyś taki link przyszykować dla tego pliku?
Bezpośredni download w pierwszym poście. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:09 |
HitFan wrote: mógłbyś taki link przyszykować dla tego pliku? Adres powinien wyglądać tak:Tylko właśnie chodzi o to, że nie można uzyskać efektu linka przez BBCode. I tak w ogóle to w ten sposób nie można pobierać z 4shared i innych serwerów tego typu. Skopiuj zawartość kodowania i wyślij samemu sobie (albo niech Ci ktoś wyśle) przez komunikator, zobaczysz mniej więcej jak to powinno wyglądać. Trzeba by użyć innego serwer, który daje bezpośredni adres do pliku. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:12 |
Jaki hosting do tego polecasz?
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:15 |
No! Znalazłem. Dłuższy adres z serwera Chomikuj umożliwia takie pobieranie:Prześlij sobie albo niech Ci ktoś to prześle przez komunikator. Ale już przy pomocy BBCode nie udało mi się uzyskać działającego linka.
PS. Plik przez jakiś czas będzie u mnie na "chomiku", później go usunę. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:24 |
jojo87 wrote: No! Znalazłem. Dłuższy adres z serwera Chomikuj umożliwia takie pobieranie:Prześlij sobie albo niech Ci ktoś to prześle przez komunikator. Ale już przy pomocy BBCode nie udało mi się uzyskać działającego linka. PS. Plik przez jakiś czas będzie u mnie na "chomiku", później go usunę. A nie może te 60kb zostać? |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:34 |
HitFan wrote: A nie może te 60kb zostać? Mi nie chodzi o to, że dużo zajmuje na "chomiku" lecz, że on mi jest tam nie potrzebny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2011, o 22:41 |
Przecie ten jeden plik aż tak nie przeszkadza...
Plz, bo zanim ja swój chomik znajdę, to wieki miną... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 18 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)