![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Praktyczne poradniki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 33 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Konfiguracja Internet & Wiadomości MMS. |
---|
![]() |
25 May 2012, o 15:00 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zenianik55, Spróbuj wyłączyć za pomocą JBak TaskMana / KillME lub wgrac cfw by sieman0
|
Last post |
![]() |
![]() |
19 Jun 2012, o 21:36 |
djgixer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie jest problem taki , że nie moge wysyłać SMS`ów na np. płatność z allegro , otomoto , lub z gazet . Normalne esemesy od znajomych moge odbierać i wysyłać
![]() Nokia N73 w PLAY`u |
![]() |
![]() |
19 Jun 2012, o 21:37 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zablokowane smsy premium. To nie wina telefonu, tylko konta
|
![]() |
![]() |
28 Sep 2012, o 10:31 |
skok91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam problem bo po usunięciu wszystkich punktów dostępu do internetu dalej pobierało mi kase z konta, zostały jeszcze punkty dostepu na mmsy wykasowalem 3 z 4 ustawiłem ten jeden na mmsy. WChodze w internet ustawienia a tam pobieranie aktualizacji przez mms orange wiec gdy usunalem ten ptk dostepu nie wybrane jest nic, jak myslicie dalej bedzie pobieralo jakies chore aktualizacje? na swojej str orange patzylem ze zadnych uslug online i z interneru nie mam wlaczyonych..
pomozcie bo juz zjadlo mi ponad 10zl w 2 dni.. |
![]() |
![]() |
18 Jan 2013, o 23:03 |
donpierd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej , mam problem otóż nie wiem jak skonfigurować telefon żeby odpierał i wysyłał MMS nie znam się na tym . Mógł by ,mi ktoś pomóc? mój telefon LG e400 (plus)
|
![]() |
![]() |
19 Jan 2013, o 14:28 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://plus.pl/indywidualna/Pomoc/KonfigurujTelefon/
Wybierz Konfiguracja, wybierz model, ustawienia (najlepiej *wszystkie), podaj swój nr telefonu i kliknij Wyślij ustawienia. |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 15:01 |
jednorazowka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
te nokie to takie gowno ze zaraz ten trelefon rozp.... mam na chwile nokie c3 a internet jest mi bardzo potrzebny ale zrobilem wszystko tak jak trzeba i nie dziala, dziala mi tylko przez wifi a to mnie nie ratuje
|
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 15:04 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze nie obrażaj Nokii!
Po drugie musisz mieć źle skonfigurowane ustawienia INTERNET Po trzecie tutaj możesz skonfigurować swój telefon (rozumiem, że masz paly) https://konfiguracja.play.pl/hsconfig/p ... EE0.web021 |
![]() |
![]() |
11 Jul 2013, o 17:27 |
asdfgh123066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzi ci dziękuję ,pomogłeś/aś mi
|
![]() |
![]() |
4 Aug 2013, o 12:42 |
hollyyouredrunk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, mam problem po wykonaniu wszystkich poleceń nadal nie mogę odbierać/wysyłać mmsów
![]() nokia asha 303 (play) |
![]() |
![]() |
5 Aug 2013, o 11:55 |
natal2a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Obecnie mam nokię c6. Wcześniej miałam ją w orange, zmieniłam jednak sieć i teraz jestem w plusie. Problem pojawił się, kiedy chciałam wysłać wiadomość mms. Nie mogłam jej wysyłać w ogóle, podobnie z odbieraniem wiadomości tego typu (dostaję smsa z sieci z linkiem-po zalogowaniu na stronie internetowej, mogę odczytać wiadomość). Próbowałam skonfigurować telefon poprzez sms z konfiguracją plusową. Po wysłaniu przez operatora ustawień i próbie ich zapisania, pojawia się komunikat mówiący, że "nie zapisano żadnych ustawień" i historia sie powtarza- z wysyłką i odbiorem wiadomości nic nie da się zrobić. Próbowałam ustawić coś ręcznie, ale nic nie mogłam wskórać.. Proszę o pomoc! ![]() |
![]() |
![]() |
5 Aug 2013, o 12:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz brandowany soft od Orange?
|
![]() |
![]() |
7 Aug 2013, o 22:23 |
natal2a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc nie do końca rozumiem Twoje pytanie bo nie znam się za dobrze na tych sprawach.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Aug 2013, o 18:45 |
konrad971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam , mam malutki problem, otóż GG w orange nie pobierało mi kasy z konta, do czasu gdy wszedłem na chwilkę na neta by sprawdzić wynik meczu. Od tego czasu cały czas mi zżera,próbowałem ust. fabrycznych , wchodziłem na stronę orange , ustawiałem w swoim telefonie na WAP, Internet ale dalej nic
![]() |
![]() |
![]() |
30 Aug 2013, o 09:50 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konrad971 wrote: Witam , mam malutki problem, otóż GG w orange nie pobierało mi kasy z konta, do czasu gdy wszedłem na chwilkę na neta by sprawdzić wynik meczu. Od tego czasu cały czas mi zżera,próbowałem ust. fabrycznych , wchodziłem na stronę orange , ustawiałem w swoim telefonie na WAP, Internet ale dalej nic ![]() Może pobierz ponownie OrangeGG? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 33 posts ] Previous topic | Next topic |
|