Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 2 [ 29 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Print view
Write comments Post new topic

[Uwaga] Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej!

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 6 Sep 2010, o 20:24

Male - Friend  Posts/Topics1113/192  Reputation point 2644 
Offline  Profile 
Windows XP Opera
Dobry news, jaram się.

Last post
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 6 Sep 2010, o 20:38

Male - Junior Admin  Posts/Topics4927/227  Reputation point 5466 
Offline  Profile   
Windows XP Opera
heh tak z ciekawości wpisałem sobie nokiahacking.pl a tu takie miłe zaskoczenie. Super! Chociaż teraz będę wpadał rzadziej (wiecie, 3kl zobowiązuje xD ) ale nie bujta bo będę spamił od piątku wieczora ;D
Reply with quote 

Post [Uwaga] Forum znowu żyje!!! 6 Sep 2010, o 20:42

Male - Friend  Posts/Topics842/216  Reputation point 856 
Offline  Profile   
Windows 7 Chrome
Ja chciałem złożyć graty Dla pawelooss'a , gdyż postawił z tego co na wcześniejszym SB napisał, że sam musi forum postawić na nogi i postawił !! No i widzę że zrobił to jak najszybciej się dało. Graty jeszcze raz i jak temat w nie tym dziale co trzeba to wywalcie albo przenieście.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 6 Sep 2010, o 21:48

Male - Junior Admin  Posts/Topics4621/121  Reputation point 6384 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Opera
(wiecie, 3kl zobowiązuje )

Ciesz się jeszcze gimnazjum :P Zobaczysz w maturalnej co to się dzieje ;]
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 6 Sep 2010, o 22:27

Male - Sponsor  Posts/Topics565/40  Reputation point 641 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Chrome
ZiomalMarcin, już nie opowiadaj, że w maturalnej jest tak strasznie ;P
My z Kamilem jakoś bezproblemowo przebrnęliśmy ;)

W końcu wraca kontakt z forum ;D
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 6 Sep 2010, o 23:02

Male - Administrator  Posts/Topics12084/1215  Reputation point 17491 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Dobra, koniec expienia o szkole. :P

Czy nie wydaje wam się, że forum wczytuje się szybciej? Niby jest teraz tylko połowa zwykłego wieczornego obciążenia, ale poprzednio w tym okresie forum temat mógł się generować nawet 5 sekund, a teraz jest to 0,5-0,9 s. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać przy włączonym blogu i 70 userach online. Jeśli pozostaniemy tak szybcy potwierdzi się jedynie moja teoria, że LinuxPL wpychał po 100 serwisów na jedną maszynę i potem taka, ku zaskoczeniu, nie wytrzymywała, więc wolał pozbyć się jednego serwisu, by napchać na to miejsce 100 nowych klientów z małymi stronami. ;]
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 7 Sep 2010, o 09:51

Male - Friend  Posts/Topics1111/56  Reputation point 688 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
W końcu działa forum ;P Gratulacje dla paweloss!
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 7 Sep 2010, o 11:07

Male - Sponsor  Posts/Topics565/40  Reputation point 641 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Chrome
pawelooss, a ja mam buga. ;D Przy aktualizacji profilu sypie coś takiego:
forum wrote:
Error establishing a database connection
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 7 Sep 2010, o 11:46

Offline  Profile  WWW   
Symbian Mozilla
Wiem, wiem, te błędy powinny ustąpić, jak tylko ruszy blog. Nawiasem mówiąc chyba trzeba będzie go rozdzielić od skryptu forum, bo jak widać jest dość niestabilny... W ogóle trzeba też zastanowić się nad jego formą, bo przez wakacje umarł. Redaktorzy, myśleć. :P
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 7 Sep 2010, o 15:08

Male - Friend  Posts/Topics1317/140  Reputation point 3159 
Offline  Profile 
Windows Vista Opera
Wreszcie forum dziuała! Wielkie dzięki wszystkim tym którzy przyczynili się do powrotu forum, bo bez niego rzeczywiście nudno było. :D
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 7 Sep 2010, o 15:41

Male - Friend  Posts/Topics631/42  Reputation point 430 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Witam wszystkich po długiej przerwie i mam nadzieje, że forum już zawsze będzie dostępne ;)

bajdełej nie mogę zmienić modelu telefonu w profilu. Etablishing database error czy cos takiego.

[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 7 września 2010, o 15:54 ]
Pisano już o tym zaledwie 3 posty wyżej.
Last edited by Kiciock on 7 Sep 2010, o 15:43, edited 1 time in total.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 14 Sep 2010, o 21:48

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Nokia OS Nieznana
czy to tylko mi znikła opcja ustawiania avka z dysku? ;]
Rozumiem że trzeba było na starym serwie oszczędzać ale mając już nowy serw fajnie by było jakby ta opcja była dostępna
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 14 Sep 2010, o 21:58

Male - Sponsor  Posts/Topics778/33  Reputation point 1510 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Mi też to znikło, więc nie tylko Tobie. Myślę że warto przywrócić możliwość wgrania avatara z dysku. :yes: :yes:
Last edited by Agentix on 14 Sep 2010, o 21:59, edited 1 time in total.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Koniec niespodziewanej i długotrwałej przerwy technicznej! 14 Sep 2010, o 23:00

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
A to dobrze, że w ogóle się o tej dysfunkcyji dowiadywam. :] Bo jakem o tym nie wiedział, to i nie działało. :P

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2
Page 2 of 2 [ 29 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest