by michero » 22 Aug 2009, o 19:09
serwisnokii wrote:michero, a co kogo to obchodzi kto mi sie włamał

Osobiście mnie to gówno obchodzi kto shakował twoje konto, ale rzuciłeś oskarżenie na patryka-88? Rzuciłeś. Bezpodstawnie? Jak tak to go przeproś. Bo oskarżenie rzucić łatwo, ale jak to się robi bez żadnych dowodów to jest to świństwem.
serwisnokii wrote:A temat jest o moim i patryka-88, dawnym forum.
To wyszło przy okazji. I co, mam specjalnie założyć nowy temat, żebyś się wytłumaczył i przeprosił?
patryk-88 wrote:Generalnie masz rację, ale różnica między tobą, a jakimkolwiek innym użytkownikiem jest taka, że ty i serwisnokii byliście administratorami na tamtym forum, więc chyba mieliście dostęp do swoich haseł. Być może stąd przypuszczenie, że to ty zrobiłeś.
To tak, żeby ruszyć dyskusję dalej;]
Panie haker, dla twojej wiedzy dostęp do haseł na forum nie ma nikt. Są one zakodowane w bazie - md5 - słabe zabezpieczenia, ale są więc jawnie nie są pokazane bo pseudo hakerzy tacy jak ty czepiali by się.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś. To nie ja pisałem o jakimś hakowaniu twojego forum, ani nie byłem w stosunku do ciebie chamskim, więc nie musisz mnie obrażać. Co do samego mojego postu. Tak, nie znam się na forach. Po prostu staram się wyciągać wnioski. Jeśli serwisnokii pisze jasno, że to ty mu shakowałeś konto na nh, to od razu przyszło mi do głowy, że to ma związek z waszym wspólnym forum. Jeśli nie, to trudno, zły wniosek. Ale powtarzam, nie jest powód do obrażania mnie.
Jeszcze do pana serwisnokii. Pytam o to shakowanie twojego konta, bo chciałbym się dowiedzieć czy ot tak sobie rzuciłeś to oskarżenie czy masz jakieś dowody na to, że to on włamał się na twoje konto. Jeśli się okaże, że oskarżenie rzuciłeś bezpodstawnie to będzie to bardzo źle świadczyło o tobie