![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 3 of 8 [ 110 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Krótko i na temat Hip-Hop/Rap |
---|
![]() |
15 Apr 2010, o 22:13 |
Sandwich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli HH, to tylko O.S.T.R. i Paktofonika, reszty mogę posłuchać ale tylko te 2 coś dla mnie znaczą a poza tym nie można się ograniczać do jednego gatunku dlatego też słucham np: rocka ( Dżem/Ira ) trance ( Tiesto/Atb ), i wiele innych...
|
Last post |
![]() |
![]() |
29 Apr 2010, o 11:01 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Łojoj, ale mi się ten kawałek wkręcił http://www.youtube.com/watch?v=hxBcblOx-ok sama elyta
![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2010, o 12:18 |
www121212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie HH to głównie DMX
-klasyk Oczywiście słucham też Polskiego HH ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2010, o 16:36 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Dla mnie HH to głównie DMX Oj to wąskie horyzonty masz... |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 22:25 |
rastuch456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 23:03 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja z niczym oryginalnym nie wyjadę.
Łona - Jak dla mnie bajka. I to nie tylko te luźniejsze kawałki w stylu konewki ![]() Hardcore psycho rap (myślę że wiadomo o kogo chodzi) Paktofonika O.S.T.R (czasem) Tyle ze znanych. Na kompie mam jeszcze kilka kawałków, które nie ujrzały szerszego świata a sądzę że mogą pretendować (a na tle niektórych nawet bardo dobrze wypadają) Kopruch (choć jego pewnie znacie z "Nie musisz być") FiDD |
![]() |
![]() |
13 Jun 2010, o 16:23 |
Patrykos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niewiem czy to się do rapu zalicza ale Kaiteu ma zaiste flow i wymiata tekstami (czasem)
I przemyskie podziemie !!! Kaiteu&Pietz http://abdul696969.wrzuta.pl/audio/09la ... prod._zaju Homex&Łkz (podziemie) http://dexterxx.wrzuta.pl/audio/aM4BhY6 ... rak_do_rak |
Last edited by Patrykos on 13 Jun 2010, o 16:59, edited 6 times in total. |
![]() |
![]() |
13 Jun 2010, o 17:38 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hip Hop powiadacie...
GrubSon - "O.R.S." = mistrzostwo świata. Ten album owni. ![]() donGURALesko - to w sumie bragga no ale. świetne jeśli chodzi o bity - w mixtape'ach zazwyczaj nawija o niczym, ale już solówki są o głębszej treści. P.S. Zareklamuję raczkujące studio filmowe, które zaczynam tworzyć z kumplem. Fusion Studio będzie zajmować się kręceniem amatorskim VideoClipów i różnych reportaży ![]() Rah!m, Fokus dobrze nawijają, chociaż po jakimś czasie głos Fokusa staje się monotonny ![]() |
![]() |
![]() |
14 Jun 2010, o 00:01 |
adi23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słuchasz RAPU a nie hh
![]() Polecam: WSRH, Gurala, MOR W.A., PMM (Polski Mistrzowski Manewr) oraz SLU i Sobotę z zagranicznych: Statik Selektah, Ice Cube i WC, NWA, The Game, Luniz, CAPONE-N-NOREAGA , Lil Wyte, Ice T...i tak można do jutra ![]() |
![]() |
![]() |
14 Jun 2010, o 12:29 |
rastuch456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bastard3son, ale zwała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Jun 2010, o 13:03 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rastuch456, nagranie było robione pod konkurs na facebooku. Na całe szczęście nasz 'gural' tylko odgrywał rolę. Nagranie robione przeze mnie i kogoś innego.
![]() |
![]() |
![]() |
18 Jun 2010, o 22:54 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 09:51 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja się do Was podłączam w sprawie hh.
![]() ![]() Z polskich to mam ulubionych wykonawców bardzo duuuuuuuuuuuuużo. Kilkoma z nich to Grubson (innymi słowy jest zajebi*ty), O.S.T.R, Łona najbardziej wkręciła mi się piosenka biznesmen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 09:59 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kojarzę Małpę
![]() ![]() Torunianin... Extra styl, flow, skille... Jeden z lepszych z podziemia. Najlepszych utworów jego nie ma, bo wszystkie są równie dobre. |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 11:54 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może mi jako zielonemu człowiekowi wytłumaczy ktoś po ludzku różnicę między HH a Rapem?:>
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Next Page 3 of 8 [ 110 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)