![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C6-00] Które aplikacje mogę odinstalować? |
---|
![]() |
30 Nov 2012, o 11:22 |
danaga1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Które aplikacje są niezbędne w telefonie (jak komuś się chce to może krótki opis co to za aplikacja- np:gg-komunikator):
f-secure bejeweled psiloc font magnifier shazam bloomerang cnn video espn soocer friendster hi5 myspace slideshow tu i teraz simteligent podcasting traverel chodzi mi o to, żeby telefon nie klęknął jak coś odinstaluję, ![]() [ Dodano: 30 lis 2012, o 10:22 ] jeszcze znalazłem ![]() api bridge chat klient chat check in agent check in check in widget contacts group d... create a place internet radio media ds plugin mms ds plugin open c libssl co common open licenser pips installer qt qt mobility qtwebkit seconuptader security engine serwice controllers sms ds plugin sqlite3 standard c++ library common ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Nov 2012, o 13:33 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz wywalić i wszystko, a fon będzie działał - specyfika symbiana.
Może napisz, z jakich aplikacji korzystasz - będzie łatwiej. Prawie wszystkich aplikacji z pierwszej kolumny pozbędziesz się tylko hard formatem - są one instalowane przy wgrywaniu softu, i nie da się ich odinstalować. Dlatego zawsze na c6 po wgraniu softa robię format. W drugiej kolumnie w większości widzę biblioteki systemowe, które są niezbędne do działania aplikacji. Jeśli korzystasz tylko z podstawowych funkcji telefonu, zrób kopię danych i hard format - wtedy będziesz miał czysty telefon ![]() |
![]() |
![]() |
30 Nov 2012, o 15:14 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aplikacja tu i teraz jest wbudowana w core i przez jego edycję można ją usunąć, jeśli telefon nie był aktualizowany
[ Dodano: 30 lis 2012, o 15:09 ] f-secure - antywirus bejeweled - gra psiloc font magnifier - program od rozmiaru czcionki , core shazam - identyfikacja muzyki , core bloomerang cnn video - hard format espn soocer - hard format facebook - hard format friendster -hard format hi5 - hard format myspace- hard format slideshow - hard format twitter- hard format tu i teraz- napisałem wyżej simteligent - edycja core podcasting- wyrzucenie z core traverel - hard format Quote: [ Dodano: 30 lis 2012, o 10:22 ] jeszcze znalazłem ![]() api bridge chat klient chat check in agent check in check in widget contacts group d... create a place internet radio media ds plugin mms ds plugin open c libssl co common open licenser pips installer qt qt mobility qtwebkit seconuptader security engine serwice controllers sms ds plugin sqlite3 standard c++ library common ![]() Biblioteki systemowe |
![]() |
![]() |
30 Nov 2012, o 15:24 |
danaga1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam takie pytanie? aplikacje inspiro i payback nie chcą łaczyć mi się z netem?! jeszcze parę godzin temu było w porzo?! dodam, że opera mini śmiga
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|