![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kupię latopa - jakiś bliźniaczy model do HP Folio 13 |
---|
![]() |
1 Jun 2012, o 17:54 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Planuję zakup jakiegoś laptopa. Idealny byłby model HP Folio 13, gdyby nie fakt, że ma błyszczącą matrycę. Istnieje jakiś porównywalny model obojętnie jakiej marki, który miałby matrycę matową? Moje wymagania:
- cena nie gra roli - ciężar nie gra roli - matryca 12-14 cali - długa praca na baterii, więc zostają laptopy z intel core i3, i5 i i7 - wysoka wydajność - solidność wykonania - coś a la elitebooki od hp - zintegrowana karta graficzna intel hd graphics 3000 albo 4000 http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-HP ... 509.0.html |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jun 2012, o 18:32 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jun 2012, o 11:01 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2760p - nie będę przepłacał za tą bzdurną technologię z laptopem, który może być też tabletem, od tego mam smartfona
![]() 2560p - ma kiepską matrycę, a konkretnie beznadziejne podświetlenie Quote: Niestety, z powodu niskiej luminancji ekranu HP EliteBook 2560p nie został oceniony tak wysoko, jak jego poprzednik, model 2540p. Stanowi ona problem zwłaszcza w przypadku pracy na zasilaniu akumulatorowymi, gdy podświetlenie ekranu jak tak słabe, że męczy użytkownika i nie zapewnia komfortowej pracy z laptopem. 2540p - tutaj z kolei montują wolny dysk twardy, ale taki można z łatwością wymienić 8460p - chyba zdecyduję się na tego, ma wszystko, czego mi trzeba |
Last edited by Obeebok on 2 Jun 2012, o 11:05, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)