Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
to już jakieś z modeli 1600-3100 nokie... ale to są już bardzo badziewne telefony...
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
nie bierz 5000 bo : nie ma miejsca na mp3 , nie ma latarki , a poza tym cena (średnio)120zł-190zł. 12mb pamięci i brak slotu kart pamięci ! w nokii S40 v3 ? SKANDAL ! więc lepiej kupić 5140... a dodam , że ma funkcje dla sportowców
Mogę ci sprzedać nokie 6230i. Cały zestaw, karta 32mb, słuchawki, ładowarka, pudełko papiery i jak znajdę to usb. Stan bdb. Bez simlocka. Jak jesteś zainteresowany to pisz gg: 12578603. Za 100 ci opyle.