Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
N6288 Do wymiany prawdopodobnie tasma bo 3 klawisze nie działają Nokia 5200 nie ma styków od bateri i zbita szybka to wady które zauwazyłem nie wiem czy po na-prawieniu tego bedzie działac Nokia 3310 nie włacza się Nokia 3510 stan ideał gniazdo ładowania do wymiany które dodaje gratis Se k500i wodorosle bez obudowy zepsuta płyta głowna idealny na dawce
[ Dodano: 6 paź 2011, o 20:12 ] Jeszcze Se W800i biały pomaranczowe podswietlenie zbity lcd
Tuning Rometów i telefonów Hemp Gru JLB to Jest To ! Mokotów To jest to ! P R O S T O To jest TO ! Zip WWO to jest to Zipera Fundacja To jest to Włodi SŁZ to jest to Badżio Klaks 5g To jest to Molesta Ewenement To jest to Elo Kaczy Proceder to jest to Sród PŁD ZN WSP to jest to THS Northside to jest to JWP WTK to jest to Deluks EWc to jest to WNB Wiza to jest to Dj Feel-x Mustafaraj to jest to Dj Brzydal Waco Elo Mario to jest to Wszyscy zjednoczeni w rapie to jest to łapiesz Hemp Gru ! ! !
krolikrob1, Nokia 3510i mam do niej ładowarke baterie gratis gniazdo ładowania nie wiem jaka cena jakies 30zł? Moge się też na coś wymienic ;p
Tuning Rometów i telefonów Hemp Gru JLB to Jest To ! Mokotów To jest to ! P R O S T O To jest TO ! Zip WWO to jest to Zipera Fundacja To jest to Włodi SŁZ to jest to Badżio Klaks 5g To jest to Molesta Ewenement To jest to Elo Kaczy Proceder to jest to Sród PŁD ZN WSP to jest to THS Northside to jest to JWP WTK to jest to Deluks EWc to jest to WNB Wiza to jest to Dj Feel-x Mustafaraj to jest to Dj Brzydal Waco Elo Mario to jest to Wszyscy zjednoczeni w rapie to jest to łapiesz Hemp Gru ! ! !
Motorola T190>Nokia 2600>Nokia 3100>Siemens SL-45i>Nokia 6020>Motorola e398>SE k750i>Samsung SGH-E250> Nokia 5130XPressMusic> Nokia n73> SE W200i> Nokia 6151> LG GT540> SE Elm> HTC Wildfire S> SE Elm
SE W610i do wymiany LCD, pełen kpl. za 30zł SE T280i 100% sprawny, fon+ładowarka też za 30zł Nokia 5220 100% sprawna technicznie, do wymiany tylna klapka i korpus jest lekko pęknięty