Please Login or Register, to see this Content
właśnie ta strona mnie się otworzyć zbytnio nie chciała i nadal nie chcemichero wrote:Na pewno szukałes? Bo w google to pierwszy link:)
Kod:
http://www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_kons ... rzecznicy/
Tam wybierasz województwo, potem miasto i będzie adres, numer i mail. Przynajmniej tak było dla Tarnowskich Gór. Podejrzewam, że twojego miasta nie będzie, ale wybierz jakieś najbliższe twojemu i nie powinno być problemu
Please Login or Register, to see this Content
adrian wrote:adrianku, Jeszcze ci powiem, że to jest tak:
Kupujesz śmietanę w sklepie, a piszę informacja, że po odejściu od kasy nie ma zwrotu - to ja zobaczysz, że śmietana jest przeterminowana to się będziesz starał o oddanie??? Chyba nie.
Druga na mojej podstawie - Kupiłem spodenki w Go Sport i pisało, że na zwrot towaru mam 7 dni z rachunkiem. Po 8 dniach(Nawet ich nie założyłem), że spodnie mają dziurę w rozkroku. Poszedłem do nich ale powiedzieli, że zwrot nieważny nawet jeśli mam rachunek, bo można było tylko po 7 dniach od zakupu.
Czyli wynika na to, że to ci nic nie da, ale warto przeczytać regulamin Orange(Tak jak michero, mówił) i sprawdzić czy po prostu uda ci się żebyś głupa nie wypalił.
adrianku, jeszcze jedno pytanko. Po co wymyślasz takie scenki??? Bo takie wymyślanie to robi się mało prawdopodobne. Po prostu wal z grubej rury jak jakiś expert, że PC się nie zgadza i przez to nie masz gier. Jeśli nie będzie wiedziała o co chodzi to jej tłumacz do skutku co to jest Product Code itp. Wyucz się tego na pamięć to wtedy poznają, że naprawdę się na tym znasz(No bo chyba tak jest)
Pozdro
ekspertyza będzie prosta bo aktualizowałem softa przez NSU na Product Code oryginalnym zgadzającym się z tym na nalepce pod baterią... Teraz muszę tylko przywrócić gwarancję i ruszam na nichMinor wrote:(może być potrzebna ekspertyza serwisu nokii).. I tyle!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest