Laptop 2X2GHz, 2GB ram, karta graf. 1 GB, Dysk 320 GB Sprawdz 15,6"

Ogłoszenia sprzedaży.

Post by sonyman » 29 Mar 2012, o 14:06

OFERTA SPRZEDAŻY Laptop

Opis:

Producent: Acer
Seria nowa eMachines E732ZG
Matryca 15,6" 1366x768 LED 16:9
Ekran Błyszczący
Procesor Pentium P6100 2x 2,0 GHz
Wielkość dysku HDD 320GB
Pamięć RAM 2GB DDR3 (1066 MHz)
Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB pamięci własnej, DirectX 11
Napęd optyczny DVD-RW
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Sieć bezprzewodowa WLAN b/g/n
Waga 2,5 kg
Technologia LED, Dźwięk HD, Blokada Kensington, wyjscie HDMI, 3X USB, Lan. Czytnik kart SD. Wbudowany mikrofon, wyjście monitora zewnętrznego, klawiatura numeryczna. Partycja RECOVERY.
Z systemem Windows 7 Home Premium 64-bit

Laptopa używałem do pracy i zabawy. Sprawdzał się w tym bardzo dobrze, ale dostałem nowy stacjonarny komputer i ten mi stał się zbedny. Laptop ma bardzo dobre podzespoły jak na swoją cene. Karta graficzna 1gb, pozwala na odpalenie nawet nowszych gier ( link do testu http://www.notebookcheck.pl/ATI-Mobilit ... 923.0.html) oczywiście nie ma porównania np. do Alienware za 12 tyś., ale do mojego cs-a source, NFS-a, Fify sprawdzała się wyśmienicie.
Laptop jest w stanie bardzodobrym, matryca bez rysek, prawie nie ma śladów użytkowania (naklejka sie odkleja od trzymania na niej dłoni), ale ona jest tylko dla informacji o podzespołach. Pracuje bardzo cicho.
Koszty wysyłki uzgadniamy po zakończeniu aukcji. Myślę że pocztą polska ok 30zł powinno wynieść, a dhl czy inna firma ok 50-60zł. Wszystko jest do uzgodnienia.

Producent: Acer
Seria nowa eMachines E732ZG
Matryca 15,6" 1366x768 LED 16:9
Ekran Błyszczący
Procesor Pentium P6100 2x 2,0 GHz
Wielkość dysku HDD 320GB
Pamięć RAM 2GB DDR3 (1066 MHz)
Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB pamięci własnej, DirectX 11
Napęd optyczny DVD-RW
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Sieć bezprzewodowa WLAN b/g/n
Waga 2,5 kg
Technologia LED, Dźwięk HD, Blokada Kensington, wyjscie HDMI, 3X USB, Lan. Czytnik kart SD. Wbudowany mikrofon, wyjście monitora zewnętrznego, klawiatura numeryczna. Partycja RECOVERY.
Z systemem Windows 7 Home Premium 64-bit

Laptopa używałem do pracy i zabawy. Sprawdzał się w tym bardzo dobrze, ale dostałem nowy stacjonarny komputer i ten mi stał się zbedny. Laptop ma bardzo dobre podzespoły jak na swoją cene. Karta graficzna 1gb, pozwala na odpalenie nawet nowszych gier ( link do testu http://www.notebookcheck.pl/ATI-Mobilit ... 923.0.html) oczywiście nie ma porównania np. do Alienware za 12 tyś., ale do mojego cs-a source, NFS-a, Fify sprawdzała się wyśmienicie.
Laptop jest w stanie bardzodobrym, matryca bez rysek, prawie nie ma śladów użytkowania (naklejka sie odkleja od trzymania na niej dłoni), ale ona jest tylko dla informacji o podzespołach. Pracuje bardzo cicho.
Koszty wysyłki uzgadniamy po zakończeniu aukcji. Myślę że pocztą polska ok 30zł powinno wynieść, a dhl czy inna firma ok 50-60zł. Wszystko jest do uzgodnienia.

Zdjęcia
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro
Cena: 1700zł

Cena: 1700

Preferowany sposób finalizacji transakcji: (np. Allegro, osobiście)

Kontakt: pw, gg: 11726710
Image
Image
sonyman Male
Ehh znowu on...
60%

Telefon: XPERIA MINI PRO HD SK17I
Soft: ICS / 2.3.3
Operator: Play

Online: 6d 3h 17m 44s
Reputation point: 46
    Windows 7 Opera