Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam! Szukam latarki na FP1 i znalazlem tylko s60spoton ktora swieci mizernie. Na FP2 jest swietne phonetorch ale na starszym systemie juz nie chodzi. Zna ktos jakas latarke ktora wykorzystywalaby 100% diody?
Last edited by ramzes234 on 27 Feb 2012, o 21:56, edited 1 time in total.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
Jeżeli chodzi o latarkę to w jbaku jest całkiem niezła a motywy to najlepsze są od kosmita1993 .
[ Dodano: 28 lut 2012, o 14:24 ] Gdzieś na forum są motywy z telefonów tylko jest w nich problem taki że one nie zmieniają ikon. Nokia e52 ma te ikony standardowo więc motywy nie podmieniają je na te same bo po co.
zibi305 otrzymał za ten post 2 punkty reputacji od 1 użytkowników:
TheBlackDMMMOOO bardzo fajny golden personal tez tylko zloty mi nie pasi. Uzywam Handy Taskmana nie chce sie przesiadac na jbaka ale zobacze te latarke. Jak ktos jeszcze jakies motywy ma to dajcie.
Last edited by ramzes234 on 28 Feb 2012, o 17:06, edited 1 time in total.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij