Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
zakupilem nokie e66 i jak na telefon cenowo z gornej polski jestem totalnie zaskoczony na jakosc dzwiekow i rozmow??? nierozumiem wogole o co chodzi? jakosc muzyki jest starszna, jakos rozmow jest poprostu okropna. jest mozliwosc, aby jakos to zmodyfikowac? wgrac soft/patch/oprogramowanie czy cos w tym stylu?
Było sobie sony ericssona kupić jak lubisz słuchać muzyki.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
ba sonego tez mam tam akurat taka sztuczka byla, ze mozna bylo wgrac sterowniki od innego sonego. no co jak co, ale jak to wszedzie pisza - masz symbiana - mozesz robic cuda na kiju na telefonie. symbian daje ci nieograniczone mozliwosci.. itd. jednak nie do konca
rejczi85 wrote: jak to wszedzie pisza - masz symbiana - mozesz robic cuda na kiju na telefonie. symbian daje ci nieograniczone mozliwosci.. itd. jednak nie do konca