ZiomalMarcin wrote:Pacz odezwał się Fuhrer, co może decydować kto może na zlot wbić a kto nie...
sorry ale raczej nie mam ochoty nawet gadać z osobą która leci w ch*** z większością osób na forum i robi sobie po prostu tutaj śmietnik i plac zabaw...
Do was dwóch może dołączyć Aero i już będzie cała spamerska trójca. Także wy we trzech uderzacie na Oświęcim, a reszta ma zlot w Warszawie na stadionie narodowym
nemo333 wrote:sorry ale raczej nie mam ochoty nawet gadać z osobą która leci w ch*** z większością osób na forum i robi sobie po prostu tutaj śmietnik i plac zabaw...
Mnie jakoś w ch*** nie zrobił. Kuźwa postawi nam serwer forumowy do mc za własny $ a Ty go jeszcze gnoisz. xd
Ja też chętnie bym się skuztomizował tylko podajcie konkretne miejsce.
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 19 lutego 2012, o 21:57 ] Dwa razy w wakacje jestem w Siematyczach. Na dwóch odpustach kościelnych, jeden w katolickim, a drugi w prawosławnym. Jakby co to się odezwę.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.