Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Osobiscie sam mam chęć na ten telefon albo na avile,ale sam nie wiem.Avila ma lepsze kolory wyswietlacza i ma czyta pliki flash(chyba)Obydwa mają widgety i kilka pulpitow,z tą roznica ze avila reaguje na ciepło a lg na nacisk ma stylus i panel rysowania Co do szybkosci to sa podobne.
Avile ma mój ojciec i też mi się podoba lae nie chcaiłbym brać takiego samego Ale za nim ja kupię ten telefon to może za pół roku ale ja już się zastanawiam. Ale chcę wiedzie waszą opinię
adrian wrote:Avile ma mój ojciec i też mi się podoba lae nie chcaiłbym brać takiego samego
Znam ten ból
Żaden z tych telefonow nie posiada motywow,co jednak jest ujmą.Do mnie bardziej przemawia avila ze względu na ekran który reaguje na ciepło,a nie na nacisk.Te telefony są bardzo podobne;obydwa mają akcelerometr,dotyk,na lg zainstalujesz gry do 700kb(tak wynika ze śledzonego przeze mnie forum) a na avilce nie ma ograniczeń.
Dobra. Miałem styczność z obydwoma telefonami. Pierwsze spostrzeżenie: Samsung ma o niebo lepszy wyświetlacz niż LG (dużo lepiej reaguje na dotyk). Aparaty porównywalne > obydwu brakuje lampy . Cookie łapie zwiechy, często wyskakuje komunikat "konflikt z kartą pamięci" (czy coś takiego). Avila to bliźniak Cookiego, ale wg. mnie dużo lepiej wykonany i dopracowany. Polecam Avile.