by $zymon » 30 Jan 2011, o 22:24
Agentix wrote:Zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu do 320 zł. Myślałem właśnie o Lg Swift i tu chciałbym się dowiedzieć, co o nim sądzicie. Przyciągnął mnie Android no i niewielka cena (używany). Znalazłem w miarę ciekawą ofertę na Allegro:
Dozbieraj 50 złotych i utargujesz nowego Swifta. Wystarczy dobrze zagadać do danego Allegrowicza.
born2die wrote:Osobiście jak chcesz coś dotykowego to może nokia n97??
Życzę ciekawych wycieczek do serwisu i owocnego użerania się z tym... smartfonem.
born2die wrote:jedyne co to może ci przymulić 600mHz procka na andku jak zaktualizujesz.
Przy pierwszym uruchomieniu co najwyżej, później przy wielu otwartych na raz aplikacjach nawet nie jęknie.
kimi wrote:Wkurzającą rzeczą jest nie najwyższa rozdzielczość (340x480
Jeśli już to 320x480. Jest to najbardziej powszechna rozdzielczość wśród telefonów z Androidem i nie będzie żadnych problemów z aplikacjami z Marketu a gier też jest ogrom (cały Andro Market to około 150 tysięcy gier/aplikacji bodajże, liczby szybko się zmieniają). Za tą cenę nie dostaniesz telefonu z Ando do gier od GL w full HD itd. innych pierdołach, tak jak proponuje, kimi, należy się dostosować do warunków proszącego o radę. ZTE Blade chodzi powyżej 600-650 zł i ta cena szybko nie spadnie (tj. w przypadku SE czy LG).
lolq_1990 wrote:wgrywasz fife 10, shifta i masz PSP
Taaa do PSP daleko, bo to jedne z nielicznych gier od EA/GL, które odpalą na tym telefonie.
Spica? Mogę Ci polecić bardzo rzetelną i objektywną recenzję użytkownika MV - telefon jest ogólnie dobry, poemulujesz itd. jednak cena jest odpowiednio wyższa.
Swift to najlepszy/najtańszy telefon z Andro w stosunku cena do jakość. To jedyny (oprócz nowego Swifta 7) LG, który jestem w stanie polecić. Reszta to szrot. Zdjęcia robi jakie robi, jakość muzyki przeciętna ale cała reszta jak najbardziej.