Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Powiem tak nie lubię dwóch zespołów bo mnie już powoli wkurzają W Barcelonie jak to mawiali gra 11 zawodników + 3 sędziów, i ja się z tym zgadzam Real kiedyś był dobry, nawet najlepszy, ale te czasy mijają i miną chyba
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Barca The Best, ale z realcji internetowej czytałem, że pojedynek odbywał się na jednej połowie oraz było mnóstwo fauli, niekoniecznie wyłapanych przez sędziów i tego nie lubię w Gran Derbi Europy.
TOSHIBA Satellite A500 1-C0 Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 4GB RAM DDR3, nVidia Geforce GT230m 1GB Windows 7 Home Premium 64bitSamsung Galaxy ACE & Nokia 5530XM
Hmm, jak nikt się nie zgłasza to ja mogę liczyć punkty, oczywiście jeśli uczestnicy się zgodzą. Czekam do jtr, jeśli będzie zgoda to jutro podam na jakie mecze obstawiać.