![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
Previous topic | Next topic Page 1 of 23 [ 336 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Liga Typerów! II Edycja |
---|
![]() |
23 Mar 2012, o 23:27 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, otóż zakładam II Edycję Ligi Typerów. Wszystkich chętnych zapraszam do udziału. Tym razem pkt. do zdobycia będzie 200 lecz do typowania zwycięzców będziemy również typować wynik meczów, aby szybciej zdobyć pkt. Podliczaniem pkt. mogę zająć się ja, no chyba, że jest ktoś chętny, mi to bez różnicy kto będzie podliczał.
![]() Osoby z wcześniejszej Edycji Ligi Typerów również niech się zgłoszą, nie będę zapisywał na siłe ![]() Zgłaszać można się do 26.03 (poniedziałku) do godz. 23:00 ![]() No to czekam na chętnych. ![]() Lista chętnych: 1. adrian219 2. Mati91 3. davvid 4. EriX05 5. bykolo 6. zibi305 7. BlackJaku |
Last edited by BlackJaku on 27 Mar 2012, o 20:07, edited 5 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:31 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: Tym razem pkt. do zdobycia będzie 200 lecz do typowania zwycięzców będziemy również typować wynik meczów, aby szybciej zdobyć pkt. No to jak mają być szybciej zdobywane, to wygrywająca pula musi zdecydowanie wynosić przynajmniej 300 punktów. Nie będę szastał reputkami co chwilę na w gruncie rzeczy off-topową zabawę. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:34 |
pawelooss wrote: No to jak mają być szybciej zdobywane, to wygrywająca pula musi zdecydowanie wynosić przynajmniej 300 punktów. Można dać do 300 pkt. chociażby nawet do 400 pkt., narazie wszystko pozostaje do uzgodnienia, to jest taka moja propozycja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:38 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eee, typowanie wyników jest głupie, bo za dużo roboty i myślenia, tak to szybko zagłosowałem i tyle, a tu jeszcze mam wyczarować wynik meczu.
![]() Oczywiście zgłaszam się. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:40 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ustal dokładne zasady, punktację itd. Ja zgłaszam sie i czekam na pozostałych konkurentów
![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:41 |
adrian219 wrote: bo za dużo roboty i myślenia, Czy ja wiem? Więcej roboty będzie z liczeniem. Z typowaniem to poprostu, bierzesz mecz i wpisujesz wynik 2:1 czy 1:7 i się cieszysz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:48 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackJaku wrote: Patrząc na I Edycję w nie całe 3 miesiące 100 pkt. zostało zdobytych, a więc przypuszczam, że zdobycie 300 pkt. zajmie około 5-6 miesięcy Nie zapominajmy, że sezon w Europie szybko się kończy ![]() Oczywiście zgłaszam się do zabawy! :-) |
![]() |
![]() |
23 Mar 2012, o 23:50 |
davvid wrote: Nie zapominajmy, że sezon w Europie szybko się kończy No tak, ale masz jeszcze LM czy LE, nawet zbliża się z każdym dniem Euro 2012 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 00:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To dobierzecie liczbę punktów tak, by skończyć przed Euro, na które otworzy się edycję specjalną.
![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 10:49 |
bykolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elo. Nie wiem czy jest to dobry pomysł żeby trafić dobrze w mecz jaki wynik będzie. Mało osób będzie trafiało i ciężko będzie zdobywać punkty, nawet do końca roku nie skończymy tego jak ma być 400pkt. Grajmy normalnie tak jak w pierwszej Edycji i będzie wszystko wsio
![]() Zgłaszam się ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 15:37 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgadzam się z bykolo. Zgłaszam się.
|
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 15:46 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zasady takie same jak w I edycji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 16:57 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgłaszam się !
|
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 19:19 |
No to robimy tę Edycję nie do określonej liczby pkt. lecz do określonego czasu, kto więcej pkt. uzbiera ten wygra, ok?? Termin będzie do 31 maja, a więc tydzień przed Euro
![]() Czekam na więcej chętnych. |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 19:45 |
bykolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem szczerze że za długo jak do końca maja, będzie się robiło nudno. Ja bym proponował żeby było do 100pkt bo każdy będzie przychodził i typował a tak to do końca maja to by człowiek nie wytrzymał. Każdy chce wygrać wiec dajmy innym szansę i do 100 pkt grajmy, takie jest moje zdanie.
Po II Edycji zrobi się już trzecią edycję np do końca maja czy coś. Zależy jak pójdą pkt czy szybko czy wolno. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 Next Page 1 of 23 [ 336 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)