Witam! Ostatnio zmieniłem soft'a w mojej 6300 z v06.60 na 07.21. I tu mam pytanie: Jakie są różnice między tymi wersjami? Bo ja nic nowego nie zaobserwowałem Z góry dzięki za odpowiedz.
Last edited by lulinha10 on 26 Sep 2009, o 21:48, edited 1 time in total.
Jeśli Pomogłem lub podoba Ci się mój UPload kliknij . Pozwól Mi być z siebie zadowolonym
Szybszejsiejszy i stabilniejszejsiejszy niz poprzedniejszejsiejsze wersje. To na 100%. Ja zauwazylem minimalnie szybszejsiejsze otwwieranie menu (0,2sek)
Changes/improvements made from MCU SW version 7.00 to version 7.21: - General improvements for Java implementation - MIDlet versions updated - Operator name list updated
pominięty 07.00 (nie było loga albo ja nie zauważyłem bo oczopląsu można dostać ) napisałem żeby była większa szansa na odnalezienie ti przez innych użytkowników
nowszy kalkulatro ale nie pamiętam czy to było jak przechodziłem z wersji 6,0 na 6,60 Na pewno 7,21 jest najstabilniejszy i szybszy idzie to zauważyć
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."