i będzie wiele zmian odnośnie tego tematu ale Paweł wam to wszystko ładnie wytłumaczy 

Potrzebuję mini-loga do przygotowywanego stylu mobilnego! 

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

A gdybyś napis trochę odsunął od kłódki, by na nią nie nachodził, podrzucił go do góry, a w miejscu na dole wstawił slogan z kośćmi? Chciałbym zobaczyć, jakby to wyglądało. 

Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!

Agentix wrote:RicoElectrico, czy wyrażasz zgodę, aby w razie czegoś, umieścić twoje logo w oficjalnym motywie NokiaHacking.pl?

michero wrote:Co do mobilnego loga to slogan jest średnio czytelny.
Na ciemniejszym tle, na jakim będzie, jest wyrazistszy.michero wrote:I mam nadzieję, że będzie możliwość wyboru, a nie że ja będę miał tylko mobilną wersję forum;)
Wszystko będzie dobrowolne. Szczegóły już wkrótce. 
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests