Nozycoreki wrote:zrobić w szkole zdjęcie sprawdzianu
czyli musi byc AF za ok 400zł można wyrwac live w dosc dobrym stanie,ale czesto barndowanym na orange a tak ogolnie z dobrym aparatem: motorola defy se x10 mini pro motorola milestone
wszystkie maja po 5mpx z af i lampami błyskowymi
Ericsson s868->Nokia 8210->Nokia 3100->Siemens a57->Samsung C300->Nokia 2600->Sony ericsson t68i->Nokia 3510i->Samsung x640->Nokia 3110classic->Sagem my411x->Nokia 6300->Samsung u800->Nokia E52->Sony Ericsson Zylo->Nokia X2-00->nokia 5230->LG P350(swift me)->Samsung Galaxy mini 2->Windows Phone 8s by HTC->Sony Xperia M/Nokia N8-00->Huawei P8 Lite-> iPhone SE 64GB-> Honor View 10 -> Oneplus 7t -> Iphone 13 pro
Od siebie to mogę ci polecić lww ale jeżeli ci zależy na bardzo dobrym stanie ze wszystkim i na gwarancji do 370zł to szczerze mogę ci polecić samsung gio, telefon ma aparat 3.2 ale ma af i ja spr w szkole zdj robi bez problemu są wyraźne , do sms się nadaje i do muzyki. Jeżeli masz jakies pytania to pisz.
Sorry za odkop , ale jeżeli temat nie jest jeszcze zamknięty i interesują cię informacje na temat gio to tak :
Za 370 spokojnie na allegro kupisz nówke chyba nawet. -Jest na niego dużo romów -słucham na nim cały czas muzyki , pisze sms , internet na wifi to mi trzyma 2 dni z hakiem -na początku nie bardzo mi sie pisało na nim sms, ale na qwerty wirtualnej teraz piszę prawie jak na laptopie . -A z minusów to ten procek ,że 800 mhz czyli nie pograsz w najnowsze gry , ale ruszy np. GTA 3 chyba , itp czyli nie najgorsze osobiście nie gram. Ostatnio wgrałem Adrenalina rom i jest super szybki i stabilny , ale chyba powoli będe planował się przesiąść na wp.