Made, Mój tata ją ma ej nią to można dziurkę wypalić No osobo zajmujące się serwisem tak jak ja muszą ostro walczyć ze skarbówką I uważać na niebieskich przyjacieli
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Ale moim zdaniem bardzo dobra, nigdy nie zawiodła i przede wszystkim lutuje w 400C. Jak się nieumjejętnie posługuje to można wypalić ale to że nagrzewa się do takiej temperatury gwarantuje szybkie i dokładne lutowanie. Np te nowe Toya, drogie jak ze złota by było a nagrzewa się pół godziny i jeszcze kurde ciężkie gówienko i łapa boli jak się jakieś drukowane układy lutuje.
Made, chodzi ci o to?? ja mam taką tylko że pomarańczową Ona ma taki bajer że jak naciśniesz guzik to lampka sie zapala
[ Komentarz dodany przez: maciek: 2010-01-02, 16:47 ] Mam taka sama, ale czarna ^.^
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Wiem że to dział off topic ale może założy sie temat o lutownicach i pogadamy tam o tym a tu nie odbiegajmy od tematu
Założyłem temat dotyczący tylko i wyłącznie lutownic