[E] Luźny (?) port USB i restarty

Post by hoppek » 19 Jun 2016, o 11:08

Witam,

Od dłuższego czasu miewam problemy z działaniem swojego telefonu. Mianowicie od jakiegoś czasu mam luźny port USB. Tzn jak podepnę kabel, to w ogóle nie ma żadnej reakcji, a delikatne poruszenie telefonu spowoduje wypięcie kabla. Zatem używam ładowarki Samsunga, bo tam jest jedyna wtyczka, która jako tako się trzyma i pozwala naładować telefon. Drugi problem polega na tym, że telefon się restartuje po wciśnięciu włącznika. Przykładowo jest w trybie uśpienia, nacisnę włącznik i zero reakcji, a po chwili następuje restart. Ale zauważyłem, ze ten drugi problem to w większości egzemplarzy Moto E. Mam na swój telefon jeszcze 11 miesięcy gwarancji, aczkolwiek ma odblokowany bl i wgrany custom. Nie mam jak przywrócić go do stanu fabrycznego, bo żaden kabel pod komputerem mi go nie chwyta. Co robić?
Image

Motorola Moto E | 5.1.1 | 12GB
hoppek Male
HydePark Mod

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Motorola Moto E
Soft: 5.1.1
Operator: Play
Age: 22
Location: Katowice

Joined: 30 Apr 2009
Online: 290d 1h 50m 13s
Posts: 4651Topics: 415
Reputation point: 3193
    Windows 10 Chrome

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Return to Motorola

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests