[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 kwietnia 2012, o 13:59 ]
A zmuszali go do walki, skoro był "2x mniejszy"?

Występuje w takich walkach, to się musi liczyć z komentarzami.
![;] ;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
BlackJaku wrote: co wy byście robili jakby taki koksu szedł na was i kopał z tzw. "partyzanta". Każdy normalny by próbował go zmęczyć tak jak to robił Najman. Krótko mówiąc, przestańcie pisać takie bezsensowne komentarze... Szkoda mi tych ludzi, którzy krzyczeli do Najmana pod koniec "wypi******j"...
ZiomalMarcin wrote:Chciał się publicznie ośmieszyć? Zrobił to 4 razy i chyba już mu wystarczy.
BlackJaku wrote: pogratulował bym mu, że dotrwał aż do 2 rundy
BlackJaku wrote:pogratulował bym mu, że dotrwał aż do 2 rundy
michero wrote:czy ty też byś poświęcił honor, jakąś opinię o sobie, za pieniądze? Za ile? Ja jestem zdania, że na każdego znajdzie się cena:) i każdy jest mądry dopóki nie walnie mu się np. 100.000zł na stół i powie 'zjedz psie gówno'. Nie zjesz?:)
michero wrote:Moim zdaniem Najman jest pi*** nie dlatego, że przegrał, ale dlatego, że kreuje się na zajebistego. Pomysł na walkę miał w sumie niezły, ale poddał się dość dziwnie, bo niby dostał parę razy w ryj, ale żeby były to jakieś mocne strzały to nie sądzę.
Podsumowując - myślę, że Najman zarabia na takich walkach więcej niż my wszyscy razem wzięci;)
I pytanie filozoficzne - czy ty też byś poświęcił honor, jakąś opinię o sobie, za pieniądze? Za ile? Ja jestem zdania, że na każdego znajdzie się cena:) i każdy jest mądry dopóki nie walnie mu się np. 100.000zł na stół i powie 'zjedz psie gówno'. Nie zjesz?:)
michero wrote:To inaczej. Za 100.000zł nie zrobiłbyś z siebie mega głupka w telewizji?:)
rybak wrote:nie zjem. Nawet za 5 milionów
IuDeX wrote:rybak wrote:nie zjem. Nawet za 5 milionów
Jasne
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 kwietnia 2012, o 14:32 ]
"żeby za kasę robić z siebie błazna"
Bez kasy też można.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests