![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] Mac OS |
---|
![]() |
30 Apr 2010, o 07:46 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemanko wczoraj spolszczyłem rosyjską modyfikację OS Leopard Mod autorem jest chyba AlexRK
Spolszczyłem i ciut przerobiłem po swojemu Mod zmienia - Ikony na te MAC OS - Ekran Startowy I końconwy ( by czaro1514 ) - Czcionkę Segoge Print - Odtwarzacz AIMP2 ( ten quick time jakoś mi się nie podobał ![]() - Motyw MAC OS Link Screenów nie mam bo nie posiadam takiego telefonu. Osoby posiadające ten telefon prosze o screeny za screeny + W paczce PPM + Motyw. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Apr 2010, o 12:56 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat nawet niezły, tylko okienko dialogowe ma białe rogi, ale nie jest kłopotem usunięcie ich, zaraz dam screeny tematu...
Oto screeny motywu dołączonego do patha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 May 2010, o 12:59 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mógł by ktos zrobić test patcha i zapodać screeny
|
![]() |
![]() |
1 May 2010, o 13:43 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Screeny:
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)