![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Maniek - Hands UP vol.1 :) |
---|
![]() |
15 Oct 2010, o 21:48 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by Inku on 16 Oct 2010, o 13:24, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 22:07 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wreszcie jakieś prawie normalne przejścia
![]() Ale muzyka słaba. Od 10minut bawię się Traktorem i zrobię własny dobry mix dobrej muzyki, a nie tam takie wiksy ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 22:14 |
IuDeX wrote: dobrej muzyki, a nie tam takie wiksy ![]() buhah ![]() wiesz co to vixa?? rozumiem słuchasz techna ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 15 października 2010, o 22:40 ] Nie, nie słucham techna. To co zaprezentowałes nie wiem jak określić. Powiedz sam ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2010, o 22:43 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żal mi gustu muzycznego autora tematu
![]() ![]() |
Last edited by Obeebok on 15 Oct 2010, o 22:43, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 10:22 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok,
Nie rozumiem Ciebie. Każdy ma inne gusta muzyczne. IuDeX wrote: reszcie jakieś prawie normalne przejścia Ale muzyka słaba. Od 10minut bawię się Traktorem i zrobię własny dobry mix dobrej muzyki, a nie tam takie wiksy To zrób i wstaw ![]() Mnie się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 10:26 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Ale muzyka słaba. Od 10minut bawię się Traktorem i zrobię własny dobry mix dobrej muzyki, a nie tam takie wiksy ![]() Na pewno nam zaprezentujesz nie? ![]() Obeebok wrote: Żal mi gustu muzycznego autora tematu ![]() ![]() A mi Ciebie żal. Mogłeś napisać to nieco inaczej, nie urażając autora ![]() Cóż, mix fajny tylko te piosenki jakieś takie smutne ![]() Postaraj się w następnym mixie użyć tych najnowszych piosenek, takich co teraz w radiu lecą ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 10:35 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Obeebok, Nie rozumiem Ciebie. Każdy ma inne gusta muzyczne. Remix wrote: A mi Ciebie żal. Mogłeś napisać to nieco inaczej, nie urażając autora ![]() Nie spinajcie pośladów. Wiadomo, że każdy ma inny gust, ale każdy też może wyrazić swoją opinię, tym bardziej że gościu wrzuca swoje twory do neta, to chyba powinien się liczyć także z negatywnymi komentarzami. ![]() |
Last edited by Obeebok on 16 Oct 2010, o 10:35, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 11:10 |
Obeebok wrote: Postaraj się w następnym mixie użyć tych najnowszych piosenek, takich co teraz w radiu lecą ![]() te piosenki ktore uzyłem w mixie wyszedły wczoraj ![]() jak bede mial czas zrobie elektrycznego secika ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 12:06 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: To zrób i wstaw Remix wrote: Na pewno nam zaprezentujesz nie? Jasne:D Quote: Armin van Buuren: " Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy że jest dobry. Gówno prawda - jeśli ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż osobisty gust muzyczny." Dla mnie ta muzyka to syf, bo niczego nie prezentuje, ale każdy ma inny gust więc... Nt. muzyki lepiej się nie wypowiadać. |
![]() |
![]() |
16 Oct 2010, o 13:20 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem komentowanie nie ma sensu bo cały czas dochodzi do kłótni. Zrób ankietę w skali 1/10 i będzie z głowy
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)