![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous 1, 2 Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Modyfikacja] MapKey - patch do mapowania klawiszy. |
---|
![]() |
11 Mar 2012, o 20:50 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Mar 2012, o 21:31 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ten pach też nie działa. Ołówek jest obsługiwany gdyż jest taki klawisz fizyczny tylko mi urwała się taśma idąca do tego klawisza i chciałem go wyemulować.
|
![]() |
![]() |
11 Mar 2012, o 22:03 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wook, ściągnij załączniki i zobacz...
A tak w ogóle to nie prościej zmapować klawisz ołówka przez VirtualKey albo tą drugą aplikacje, nie pamiętam jak się zwała... http://www.symbianos.pl/faq/3-s60v3/83- ... rzyciskowi http://www.symbianos.pl/faq/3-s60v3/108 ... -mapowanie tutaj jest na przykład to opisane... |
![]() |
![]() |
11 Mar 2012, o 23:08 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ten z numerem 1 działa. Szkoda że nie udało się go zrobić pod tym wyłączaniem mikrofonu ale to fajnie że wogóle się udało
[ Komentarz dodany przez: nemo333: 11 marca 2012, o 21:58 ] Zobacz sobie te modyfikacje z linków SymbianOSa które podesłałem, może one zadziałają pod klawisz który chcesz. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)