"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Sytuacja 1: Jesteś w Anglii u znajomych,siedzicie w ogrodzie: - opowiedz, że też masz swoj ogród w Polsce ( co w nim robisz) - zapytaj znajomych, czy możesz pomóc im przy sprzątaniu ogrodu, - zapytaj gdzie trzymaja narzędzia ogrodowe Sytuacja 2: Opowiedz swojemu koledze o zabawnym wydarzeniu w taxówce - co zabawnego przydarzyło Ci się gdy jechałeś taxi - co zrobiłeś, żeby zaradzić na zaistniałą sytuację, - jak zareagował taksówkarz, Sytuacja 3: Pożyczyłeś koleżance telefon, ale ona go zgubiła: - wyraź swoje niezadowolenie z tego faktu, - podaj co chcesz w zamian za telefon - dojdzcie do kompromisu
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Wynegocjowałem, że kupi mi nowy w głębi serca myślałem o Nokii N8
Mati91 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników: