Na jakość nie narzekać bo jest dobrze na jakiej zasadzie działa ten mechanizm? nie ma tam żadnych czujników położenia ani magnesów. A choćby nawet to magnes cały czas stał by w miejscu.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
a nie ma tam jakiegoś małego przycisku, przełącznika włączającego go a magnes wcale nie musi byćwidoczny, może być a gdzieś ukryty, ja wyczaiłem gdzie jest magnes w 5200 po jakiś 30 minutach zabawy z innym
nie wiem kto to przeniósł ale to jest s czterdziestka a nie s60 także prosiłbym o przeniesienie do działu. A wracając do tematu to jeszcze zobaczę czy po bokach pod ekranem nie ma jakichś czujników itp.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Witam. Sorry że odgrzewam temat po roku, ale moim zdaniem w jednym z zawiasów jest przełącznik zmieniający położenie wyświetlacza. Mam akurat ten telefon kupiłem za 10zł + przesyłka ale bez baterii i tylnej klapki;D
MOBO: ASUS P5KC CPU: Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 2MB cache GPU: ASUS GeForce GTS250 1GB HDD: Western Digital GreenPower 500GB 32MB cache RAM: Corsair XMS2 2x2GB 800Mhz PSU: Chieftec GPS-450A MONITOR: SAMSUNG SyncMaster P2370 23"