Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv
Gra fajna ale. Mam nokie 6288 gdy sobie gram to wyskakuje mi nagle "błąd aplikacji" a potem "ouf of memory error java/long/Might and Magic 2 pl/ error " Pomóżcie!
Wciel się w rolę bohatera zamierzchłych czasów, potężnego czarnoksiężnika Lucjana dla przyjacił - Lucka znanego w całym kraju bywalca knajp, szynków, wyszynków, karczm , lub po prostu pijący u dołu gołym niebem. Lucek ma przeszkoda - jego obrębek, jego ziemię zaatakowały hordy białych myszek i innych demonów. w charakterze człowiek składający się tylko i włącznie z odwagi, Lucjan daje dyla. niestety nie ma ucieczki przed przeznaczeniem i tak aby uratować świat będzie musiał stawić czoła złu. morze, duchom, orkom, bronom, snopowiązałkom, traktorom - wszystkiemu co napatoczy się po drodze. jucha, posoka i gorzkie łzy!