![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Minecraft bez pozwolenia administratora |
---|
![]() |
1 Dec 2021, o 16:45 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wersja kiedy nie ma pobranej javy
1. Pobieramy pliki: PortableMC - preferuje .bat - innego nie testowałem: jPortable: jPortable Launcher: Optifine najnowsze do wersji jaką chcecie: 2. Wszystkie przenosimy do nowo utworzonego folderu (do szkoły można go ukryć). 3. Uruchamiamy: PortableMC, jPortable i jPortable Launcher i instalujemy je w tym folderze. 4. Kiedy Minecraft Launcher się uruchomi, logujemy się i pobieramy wersję do jakiej pobraliśmy Optifine. 5. Uruchamiamy jPortable Launcher i instalujemy Optifine w .minecraft w folderach które stworzył PortableMC 6. Uruchamiamy ponownie PortableMC i Gotowe! |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 11:19 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli działa multi, to robie u nas w szkole "konspiracyjny" serwer SMP. Nawet jeżeli nie,tak czy inaczej leci +
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 16:11 |
to jest normalny launcher i działa multiplayer
mogą być problemy z wydajnością i dlatego radzę zainstalować optifine [ Dodano: 2 sty 2022, o 15:11 ] do tego można zainstalować nonpremkę ale nie próbowałem |
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 21:22 |
aha, ja przetestuję, w SZKOLE
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 21:37 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 23:36 |
jak to admina zrobiĺeś?
ja znam 1 fajny sposób, ale potrzeba sporo kombinować |
![]() |
![]() |
2 Jan 2022, o 23:44 |
Ja tez chce wladac kampami w szkole
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2022, o 08:49 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GarfieldWithNokia wrote: jak to admina zrobiĺeś? ja znam 1 fajny sposób, ale potrzeba sporo kombinować Na dwóch komputerach (na razie ![]() Na pierwszym: https://soisk.pl/resetowanie-zapomniane ... indows-10/ Na drugim: był niesprawny, no to przeinstalowałem Windę (za pozwoleniem nauczyciela ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Jan 2022, o 09:31 |
Wunder Wungiel wrote: GarfieldWithNokia wrote: jak to admina zrobiĺeś? ja znam 1 fajny sposób, ale potrzeba sporo kombinować Na dwóch komputerach (na razie ![]() Na pierwszym: https://soisk.pl/resetowanie-zapomniane ... indows-10/ Na drugim: był niesprawny, no to przeinstalowałem Windę (za pozwoleniem nauczyciela ![]() ![]() Ja znam ciekawszy sposób: https://miroslawzelent.pl/informatyka/obejscie-zapomnianego-hasla-windows-7-8-10/ ![]() ![]() ![]() ![]() [ Dodano: 3 sty 2022, o 08:31 ] ale oba są strasznie podobne |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)