Łopat wrote:Jeśli masz telefon S40v5 lub v6 i możliwość podłączenia fona do kompa to powinno się udać.
HitFan wrote:a próbowałeś pełną paczkę softu zainstalować?
Łopat wrote:Pobierz soft odpowiadający twojemu (obojętnie jak) i tam powinien być pliczek z końcówką ppu.
DiabloSzczecin wrote:Dzięki wielkie za pomoc. Z początku zastanawiałem się skąd mam ściągnąć odpowiednią wersję paczki co mój soft, ale okazało się że to jest raczej bez znaczenia większego. Aplikacje teraz mnie nie pytają o dostęp do kamery, czy plików. Wkurza tylko że po wyłączeniu aplikacji wyskakuje ten warning TCK flag support, czy coś w tym stylu. Da się z tym żyć. Przynajmniej wiem że aplikacja faktycznie zostaje wyłączona
normalnie działają mi po 2 aplikacje i to bez ścin. Tylko mam problem z aplikacją minicommander. Po uruchomieniu z dopiską linijki do manifestu, telefon się restartuje z miejsca. Prawdopodobnie muszę tam jeszcze usunąć kilka dodatkowych funkcji, które dopisałem, ale jutro już się tym zajmę. Zastanawia mnie jeszcze czemu opera mini się nie chce skubana minimalizować mimo że posiada już tą dopiskę od instalacji. Jutro się jeszcze zobaczy, czy chociaż po modyfikacji tej systemowej opery, ta będzie się bez problemu minimalizować
Najbardziej w tym wszystkim cieszy mnie że mogę używać odtwarzacza muzyki zrobionego w javie, bo ten systemowy muli komórkę, a szczególnie przy zmianie piosenki
alvaro(87) wrote:I teraz takie pytanko za milion "czeskich koron".......co zrobił kolega z tym fantem... żeby nie wyskakiwało "Warning TCK flag set" a także przy starcie telefonu "Test in RNDIS USB mode?" ????????
alvaro(87) wrote:Test in RNDIS USB mode
alvaro(87) wrote:Warning TCK flag set
Viperer wrote:alvaro(87) wrote:Test in RNDIS USB mode
Z tym nic nie zrobisz.alvaro(87) wrote:Warning TCK flag set
To wyskakuje tylko wtedy, gdy mamy już uruchomioną jakąś aplikację, a następnie wyłączymy drugą.
Email, sklep i takie tam inne pierdoły mają autostart, więc radzę je wywalić
alvaro(87) wrote:Czyli co? Jeśli wyrzucę z autostartu wszystkie to przestanie się wyświetlać ten komunikat?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests