![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Paczki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Internet] Mobbler |
---|
![]() |
3 Apr 2010, o 22:08 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[AKTUALIZACJA] Mobbler 1.09
Tak jak napisał jojo87, Mobbler jest scrobblerem last.fm dla platformy S60v5 Aplikacji używa się bardzo wygodnie, gdyż łatwo ją zminimalizować ![]() Aplikacja nie wymaga podpisania. Zachowuje przesłuchane utwory przez dwa tygodnie - jeśli ich w tym czasie nie wyślemy do last.fm, zostaną one usunięte z pamięci. Aplikacja w języku polskim! |
Last edited by bastard3son on 3 Apr 2010, o 22:09, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 22:32 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Aplikacja najprawdopodobniej nie wymaga podpisywania ani łamania Symbiana. Na 100% nie wymaga ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 23:36 |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 11:42 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacja bardzo fajna i przyjemna, aktualizuje profil na lastfm jak powinna
![]() Ale: W wersji, którą wrzucił kolega bastard3son, jest opcja ustawienia tapety. Tylko nie bardzo u mnie to działa. Używa ktoś tej aplikacji? Może ktoś sprawdzić czy działa ta opcja na jego telefonie? pozdrawiam użytkowników lastfm ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 12:49 |
davvid, Ta opcja działa gdy jesteś w trybie online i masz ustawione pobieranie okładek płyt lub masz okładki dodane do plików.
![]() PS. Warto dodać, że kiedy jesteśmy cały czas w trybie online to Mobbler scrobbluje "na żywo", tj. pokazuje w profilu "Słucha teraz". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 12:54 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok, dzięki za informacje.
bastard3son wrote: (szczerze mówiąc to tragicznie to wygląda). Więc daruje to sobie ![]() bastard3son wrote: Warto dodać, że kiedy jesteśmy cały czas w trybie online to Mobbler scrobbluje "na żywo", tj. pokazuje w profilu "Słucha teraz". Tak tak, wiem. Testuje tą wersję w tej chwili i jest jak mówisz ![]() |
![]() |
![]() |
9 Aug 2010, o 13:17 |
jojo87, po co jeszcze raz wstawiłeś to samo? Znaczy się chodzi mi o to, że link do tej wersji jest wyżej.
|
![]() |
![]() |
9 Aug 2010, o 13:45 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bastard3son, miałem instalkę u siebie na dysku, nieświadomy istnienia Twojej wstawki wrzuciłem na swojego "chomika" to i tutaj wstawiłem adres do pliku. Nawiasem mówiąc, takich plików na dysku do wrzucenia "na potem" mam jeszcze nie mało
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Paczki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)