![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Python |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Użytkowe] MobilHex v0.9.9fix EN RU - edytor zasobów rsc |
---|
![]() |
20 Jul 2010, o 11:45 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacja służy do edycji plików rsc, r**, exe np. w celu przetłumaczenia aplikacji.
![]() Instrukcja autorstwa kismos (ipmart-forum.pl): Quote: 1. Otwieramy program MobileHex [przy pierwszym uruchomieniu program jest po rosyjsku] naciskamy lewy softkey i wybieramy opcję "language RU", restartujemy program i wszystko jest już po angielsku. 2. Przechodzimy już do tłumaczenia, naciskamy lewy softkey i wybieramy opcję "Open file", odszukujemy interesujący nas plik w lokacji !:\resource\apps (np. TTPodSinged.r27), po otworzeniu pliku naciskamy klawisz "5" efektem jest wyświetlenie się indeksu wszystkich fraz które zawiera plik, które własnoręcznie tłumaczymy. Uwaga! jeżeli w pliku znajdują się ścieżki dostępu do różnych plików nie można ich zmieniać, może to spowodować nieprawidłowe działanie programu! 3.Po ukończeniu pracy otwieramy program który tłumaczyliśmy i sprawdzamy czy wszystko działa i czy nie zdarzyły nam się jakieś błędy i pomyłki w czasie tłumaczenia. Przed rozpoczęciem edycji plików .exe należy wybrać: Opcje -> Wtyczki -> EXE_TOOL_2 Program napisany w pythonie, dlatego jest konieczne jego zainstalowanie oraz modulepacka. Link: |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Oct 2010, o 21:58 |
zlatanmys ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znowu problem. Wczoraj zainstalowałem mobilhex i module packa i działało elegancko. Dzisiaj postanowiłem zrobić hard reset telefonu dla wyczyszczenia. Zhakowałem od nowa instaluje module pack i mobilhex i gdy klikam na mobilhex to się nie włącza. Po prostu nic się nie dzieje, dlaczego ?
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 10:27 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi ten program nie chce się uruchomic.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 12:46 |
zibi305, ewidentna wina braku Pythona i/lub modułów.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 13:12 |
Próbowałem z kilkoma Pythonami i żaden nie działa.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 13:31 |
Mi na UltraPyModulePack 3.0.0 śmiga. Moduły można znaleźć tutaj:
http://nokiahacking.pl/trwale-usuniecie-wpisow-atg-dzieki-aplikacji-atg-onoff-pl-v1-0-0-vt9358.htm |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 12:02 |
Nie działa. Próbowałem wszystkich na forum i szukałem w google i nic
[ Dodano: 2 lut 2011, o 11:02 ] Działa! Kosmita1993 leci plus! ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Python |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)