![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Sterowniki & Zarządzanie via PC |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 62 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
MobiMB Mobile Media Browser (Rus Hack + Eng Lang). |
---|
![]() |
7 Sep 2009, o 01:36 |
marcin160281 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taa tylko po cp w tej aplikacji jest także połączenie przez bluetooth jak w ogóle nie działa.
Tz. Połączyć się połączyłem [BlueSoleil] - znalazł telefon - zaznaczyłem go ptaszkiem i co dalej ? PS: Nic nie wyświetla się... |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Sep 2009, o 06:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, kup se kabel, kosztuje grosze.
|
![]() |
![]() |
7 Sep 2009, o 07:33 |
tosiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marcin160281, przy blutu musisz najpierw spreparowac polaczenie
czyli wpisac kod bezpieczny na telefonie i pci dpoiero przez mobimb laczyc. |
![]() |
![]() |
10 Nov 2009, o 23:51 |
![]() |
![]() |
28 Nov 2009, o 12:16 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marcin160281 wrote: Taa tylko po cp w tej aplikacji jest także połączenie przez bluetooth jak w ogóle nie działa. Tz. Połączyć się połączyłem [BlueSoleil] - znalazł telefon - zaznaczyłem go ptaszkiem i co dalej ? PS: Nic nie wyświetla się... No akurat u mnie działa. Działało kiedyś na XP i bluesoiled oraz działa teraz na Win Vista i to nawet bez żadnych dodatkowych sterowników (tylko te systemowe). W każdym razie wszystko działa a kabla nie trza za każdym razem podpinać... |
![]() |
![]() |
13 Feb 2010, o 11:04 |
MisioMAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Świetny programik, bez dwóch zdań, ale mam mały problem. Na początku programik śmigał aż miło, ale teraz nie chce działać poprawnie (nie pomaga przeinstalowanie, ponowne ściąganie). Problem polega na tym że programik wykrywa telefon, widzi go, ale nie pokazuje katalogów z telefonu (żadnych, nawet tych które są widoczne normalnie). Sprawdzałem na kilku telefonach i wszędzie jest to samo. Mógłby ktoś pomóc. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
13 Feb 2010, o 11:29 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A wyłączasz Nokia PC Suite przed uruchomieniem MobiMB ?
|
![]() |
![]() |
13 Feb 2010, o 14:51 |
MisioMAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, nawet teraz całkiem go odinstalowałem i dalej nic
![]() |
![]() |
![]() |
7 May 2010, o 13:43 |
baziorek wrote: "Your trial period has expired" dzięki wielkie za ten program, ale niestety pojawia się powyższy komunikat Komunikat może i się pojawiać, olać - to tylko konunikat, program działa. baziorek wrote: Telefon Powiedz dlaczego duża ilość osób wpisuje tam swój nr, jeśli przy rejestracji w opisie pola jest napisane wyraźnie "MODEL"? |
![]() |
![]() |
18 May 2010, o 11:53 |
abecikxp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 May 2010, o 15:12 |
abecikxp wrote: do którego dodałem hiden Jak się to robi? Podzielisz się wiedzą, którą dotąd mieli Rosjanie? ![]() |
![]() |
![]() |
19 May 2010, o 12:26 |
deer_1987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jestem polaczona przez bluetooth (nokia 2330) ale i tak nie moge usunac tapet czy innych plikow
![]() |
![]() |
![]() |
19 May 2010, o 15:17 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deer_1987, spróbuj działać przez kabel
|
![]() |
![]() |
19 May 2010, o 17:19 |
abecikxp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok
program jest podzielony na 2 części Jedna służy do zarządzania telefonem zaś przez druga to element przez który pierwszy program nawiązuje połączenie, otrzymuje pakiety danych czyli pierwszy program znajduje się w C:\Program Files\MobiMB Mobile Media Browser a zaś drugi w C:\Program Files\Common Files\LogoManager program łączy się na zasadzie MPBrowser.exe --> LMMPC.exe ---> telefon krótko mówiąc wziąłem plik LMMPC.exe z wersji rosyjskiej i podmieniłem ponieważ ten plik filtruje zablokowane foldery podczas połączenia. Jednym słowem poszedłem na łatwiznę z tym ponieważ nie utworzyłem zmodyfikowanego pliku na zasadzie oryginału z racji tej ze bardzo słabo znam assemblera i tez nie chciało mi się z tym bawić skoro działa ![]() Myślę ze zrozumieliście co miałem do przekazania |
![]() |
![]() |
20 May 2010, o 08:41 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abecikxp wrote: Jednym słowem poszedłem na łatwiznę z tym ponieważ nie utworzyłem zmodyfikowanego pliku na zasadzie oryginału z racji tej ze bardzo słabo znam assemblera i tez nie chciało mi się z tym bawić skoro działa No nie wiem. Z tego co wiem w 3.6 wprowadzono obsługę nokii 2700 (ostatnio nawet pobierałem i działało), a w Twojej wersji nie obsługuje (tzn. pokazuje tylko folder inbox czy jakoś tam)... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 62 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Sterowniki & Zarządzanie via PC |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)