![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 22 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[3110c] Mógłby ktoś się tym zająć? K&P Modpack. |
---|
![]() |
16 Aug 2009, o 21:22 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mógłby ktoś ukończyć tego PATCHA w porozumieniu z pierwotnymi autorami? Bo zapowiadało się tak pięknie, a teraz każdy zapomniał o tym projekcie
![]() |
Last edited by _NeedSpeed_ on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Aug 2009, o 21:32 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Zmiana wersji softu w PPM - do podmiany w dowolnym hex edytorze.
2. Patche + brak Pauzy - wiadomo. 3. Foldery obrazkowe - sposób znany i lubiany. 4. Usuwanie Contentu - również już było na forum. 5. Zabawy w Phoeniksie - umiejętna edycja Product Profile. 6. Aplikacje Java - nie wiem do tej pory, z tym walić do Kamila. ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2009, o 21:38 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: 6. Aplikacje Java - nie wiem do tej pory, z tym walić do Kamila. ![]() Pisałem do niego na GG o tą aplikację do filmów z napisami. |
![]() |
![]() |
16 Aug 2009, o 21:39 |
Może mVideo? Ale i tak żadną Javą nie wyświetlisz na pełny ekran (nie obrócisz obrazu).
|
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 08:44 |
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 09:38 |
A mi najbardziej zależy na tym:
*Nowe ikonki na karcie pamięci bez patchy *ulepszona wyszukiwarka kontaktów ( dowolny ciąg znaków nawet wewnątrz nazwy) *Player do filmów (prawdopodobnie z obsługą napisów pogłoska do sprawdzenia) *Player do muzyki ( nie pyta o zezwolenie jak reszta aplikacji ^^) *Funkcje wyszukiwania plików *obsługę archiwów zip *obsługę gif (pakowanie i rozpakowywanie) *ładny interface w wyglądzie przypominający Midnight commandera Aplikacje te można przełączać bez rezygnowania z ich funkcji czyli np słuchając muzyki i przeglądając pliki można w tym samym czasie także skomponować komuś sms`a |
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 10:31 |
Quote: *Nowe ikonki na karcie pamięci bez patchy http://nokiahacking.pl/s40v3-foldery-ob ... vt1696.htm _NeedSpeed_ wrote: *Player do filmów (prawdopodobnie z obsługą napisów pogłoska do sprawdzenia) Jak już wspomniałem, czyżby mVideo? _NeedSpeed_ wrote: *Player do muzyki ( nie pyta o zezwolenie jak reszta aplikacji ^^) Na pewno KD Player. Co do reszty - nie wiem. |
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 10:37 |
aha, czyli o resztę trza pytać kamilloi?
|
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 10:38 |
Tia, jak kiedyś się pojawi, chyba nie w te wakacje.
![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 14:21 |
pawelooss wrote: Jak już wspomniałem, czyżby mVideo? nie działa. Czemu nie mogę moderować tego forum?? |
![]() |
![]() |
17 Aug 2009, o 14:28 |
![]() |
![]() |
29 Aug 2009, o 23:31 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello world
Jestem osiągalny z doskoku (wszystko portable albo netowe więc kiszka) Reszta to aplikacja złożona w Multime z 3 aplikacji(+ edycja PPU o zezwoleniach): Kd playera. Programu do obsługi kontaktów (nie pamiętam nazwy) Mini comandera 4.1 lub nowszego. Opcjonalnie wrzucałem tam jeszcze opere mini i bombusa. Dobrze skonfigurowana paczka będzie dostępna około 10 dni od mojego powrotu do Ojczyzny (6 września bieżącego roku). Osobiście uważam że to kombajn tylko musi on zostać dopieszczony ![]() Program do odtwarzania filmu z napisasami zawodził dlatego go usunąłem. Nie pamiętam nazwy |
![]() |
![]() |
26 Sep 2009, o 00:32 |
A więc minęło 10 dni od 10 dni od powrotu.
![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2010, o 22:09 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam po przerwie. Zabieramy się do pracy składacza modów. Z racji że model prototypowy z modem onboard skradziono odtwarzam z pamięci to co tylko przyjdzie mi na myśl:
Potrzebne umiejętności wyjaśnione przez paweloossa kilka postów wyżej. Ponadto wymagane są: *Umiejętność posługiwania się multime: *Paczka znajdująca się pod adresem [będę ją uzupełniał] A w niej jak na razie: qfind i minicomander Wedle uznania dodajemy tam np KDplayer, bombusa czy operę mini i pakujemy multime. _NeedSpeed_ Opiszę co i jak Quote: *Nowe ikonki na karcie pamięci bez patchy To akurat leży na forum i jest znane od dość dawna Quote: *ulepszona wyszukiwarka kontaktów ( dowolny ciąg znaków nawet wewnątrz nazwy) program qfind odpowiada za to i jest w paczce Quote: *Player do filmów (prawdopodobnie z obsługą napisów pogłoska do sprawdzenia) Wypadło w czasie testów Quote: *Player do muzyki ( nie pyta o zezwolenie jak reszta aplikacji ^^) KDplayer + modyfikacja PPU - oba znane na forum Quote: *Funkcje wyszukiwania plików MiniCommander - w paczce z brakującymi plikami Quote: *obsługę archiwów zip MiniCommander - w paczce z brakującymi plikami Quote: *obsługę gif (pakowanie i rozpakowywanie) MiniCommander - w paczce z brakującymi plikami Quote: *ładny interface w wyglądzie przypominający Midnight commandera MiniCommander - w paczce z brakującymi plikami Quote: Aplikacje te można przełączać bez rezygnowania z ich funkcji czyli np słuchając muzyki i przeglądając pliki można w tym samym czasie także skomponować komuś sms`a Za to odpowiada pakowanie w multime. Dodatkowo funkcja SMS znajduje się w opcjach programu QFind o którym była mowa na razie lakonicznie jednak postaram się pozbierać dane ze starego komputera i wszystko to czym dysponuje wrzucę pod linka ![]() |
![]() |
![]() |
4 Jun 2010, o 18:06 |
kamilloi wrote: MiniCommander Właśnie z nim jest problem bo mi się on wywala jak chcę wejść na któryśz dysków ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)