![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[7500p] Mój pryzmat. |
---|
![]() |
14 Aug 2009, o 18:41 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon mam od piatego maja br. Ma desing, który pokochasz albo znienawidzisz. Gdy idę z nim na ulicy przyłożonym do ucha ludzie zawsze odwracają sie za mną na ulicy(co cieszy bo przeciez o to chodziło projektantom). Najciekawszą częścią jest klawiatura do ktorej trzeba się przyzwyczaic oraz Joy ktory początkowo wydaję się twardy. Jedynym minusem jest bateria ktora trzyma 1 dzien przy pisaniu ok 100 smsow i słuchaniu muzyki. W telefonie mam dograne skorki do odtwarzacza i tyle jeżeli chodzi o modyfikacje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później wstawię zdjęcia całego telefonu z przodu i z dolu,bo aparat mi padł. |
Last edited by minac on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 20:16 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
minac wrote: 100 smsow Boże święty... Do kogo ty tak piszesz... JA przez miesiąc tyle nie napisze ![]() Wracając do tematu... My kcemy modyfikacje! |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 20:17 |
adam wrote: My kcemy modyfikacje! Na tym telu działa tylko rosyjska modyfikacja iNeon.Wgram specjalnie dla was i wrzuce screeny.Pasi? |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 21:09 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ładna komórka nic dodać nic ująć, bo bez modyfikacji. A szkoda. Screeny nam nie wystarczą
![]() ![]() Jesteś patcherem - Nie mógłbyś zrobić dla siebie modyfikacji? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 22:19 |
adrian wrote: Jesteś patcherem - Nie mógłbyś zrobić dla siebie modyfikacji? Tak ale po wgrywaniu jakiejkolwiek modyfikacji stworzonej przeze mnie telefon albo nie mial ikon(wcale)albo zaliczał zgona.Probowałem prawie wszystkimi programami i nic.Nie poddaje sie i probuje cały czas ale efekty są takie same. |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 23:22 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
minac, dawaj screeny softa
![]() mogę ci zrobić jakieś modyfikacje |
![]() |
![]() |
15 Aug 2009, o 04:49 |
![]() O to chodzilo? Stwaiam pochwałe jak ktoś mi zrobi działającego patcha na ten telefon ![]() i powie jak zrobić więcej Oto ppm_b Klik |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)