![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 26 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Moja E51 Po kilku drobnych modyfikacjach. |
---|
![]() |
8 Jan 2012, o 17:14 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym zaprezentować wam moją Nokie E51 po kilku malutkich modyfikacjach.
Zacznijmy od zdjęć (przepraszam za rozmiar ale nie chciało mi się zmniejszać) Przód: Jest on w średnim stanie. Ale czekam na nową obudowę. Tył Jak widzimy z tego ujęcia brakuje gumki. Po kilku małych problemach z hackowaniem i N-Gage udało mi się zrobić poprawnie. Masz jakieś pomysły co ulepszyć w mojej Nokii? Jakie modyfikacje wgrać? Śmiało pisz w tym temacie. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:19 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmiana ikonki aktywnej aplikacji, kastor, inne patche. Wszystko na forum
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:21 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacje, które posiadałem na E51:
1. Zmieniona czcionka programem FontRouter: ![]() 2. JBak Taskman - najlepszy menedżer zadań na symbiana, 3. X-Plore - zaawansowany menedżer plików z wieloma opcjami, w tym dostęp do plików systemowych (po wyłączeniu zabezpieczeń), 4. RomPatcher+ - umożliwia korzystanie z wielu patchy oraz ich autostart wraz z systemem, 5. Nokia Photo Browser- przeglądarka zdjęć, ![]() 6. Opera Mini 5.1- przeglądarka Internetwa, 7. Gagu-gadu, 8. Smart Movie- odtwarzacz filmów Avi, 9. Mapy Google ![]() 10.Animated SMS- emotikony w wiadomościach sms, ![]() 11. My ringtone Mp3- program pozwala na wycinanie fragmentów piosenki, 12. PhoNetinfo- informacje o telefonie, np.Imei, szybkość procesora, ilość Ramu itp. 13. Aplikacja N-gage 2.0 wraz z grami: ![]() - One - Asphalt 4, - Brothers In Arms, -Resident Evil Patche - Allow Rename And Move Folders- patch umożliwia przenoszenie i zmienianie nazw programów i folderów, - MenuCircle: Vista Logo- Patch podmienia standardową ikonę uruchomionych aplikacji na logo Visty ![]() - C2Z - emulacja plików z dysku Z i dysku C. - Memory Card Indicator dla FP1- Patch pokazuje na pulpicie ikonę karty pamięci jeśli ta jest włożona do telefonu. ![]() - Open4All - odblokowanie dostępu do folderów systemowych. |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:23 |
Mati91, Co to za czcionka ?
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:30 |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:33 |
A pamiętasz na ile w font Routerze był zoomRaito=?
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:36 |
Na bank sto bo sprawdziłem
Aby zmienić rozmiar otwieramy plik fontrouter.ini i go edytujemy i szukamy linii ZoomRatio=100 Gdy chcemy powiększyć czcionkę zwiększamy wartość ZoomRatio np. ZoomRatio=110 a gdy chcemy zmniejszyć czcionkę zmniejszamy wartość ZoomRatio np. ZoomRatio=90 |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:36 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawym patchem jest patch na zmianę tekstu w polu nazwy operatora. Ostatnio też zrobiłem kilka modyfikacji
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:37 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91, jak możesz to zapodaj tapetę z twojej noki na jakiś upload
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:37 |
To wiem. Ale jak ty miałeś ustawione. Na 100?
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:38 |
Tak, zawsze miałem na 100, bo to jest najlepszy rozmiar czcionki wg mnie
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:40 |
A motyw masz gdzieś ?
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:47 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nozycoreki, polerowałeś klapkę z tyłu?
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:50 |
![]() |
![]() |
8 Jan 2012, o 17:56 |
_NeedSpeed_, Nie. Taka jest i była.
Mam pytanie jeszcze jedno do was takie: Czy do aplikacji iON Battery Timer potrzebuję pythona bo przy instalacji pytało się o niego. A ja mimo ze go nie mam to zainstalowałem aplikację. Czy będzie ona działać bez tego składnika? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)