Telefon fajny mam go baardzo długo, nie psuje się, nie wiesza, zmiana softu na przerobiony w tym wypadku od ruskich znalazłem bardzo fajny soft znaczy nie ma tam żadnych reklam żadnych aplikacji takich jak tam jakaś telewizja czy jakoś tak.. były za to jakieś fajne motywy pod Viste

ja tylko dorobiłem sobie moje ulubione krwawe motywy

SAMSUNG z400

Telefonik też nie jest niczego sobie niestety chyba go sprzedam ale na razie mam go jeszcze .
Podoba mi się dla tego że ma dość spory wyświetlacz i fajnie wyglądają na nim tapety niektóre..

co to wizualnego wyglądu trochę pozdzierany ale to dlatego że kiedyś znalazł się pod meblami i tak długo kisł dopiero jak się przeprowadzaliśmy to znalazłem go lakier sam mu spadał ale ładnie go wypiłowałem pilniczkiem do pedikiuru mojej ciotki i ładnie dość wygląda.
Co jeszcze hm.. w telefonie był wymieniony soft na taki dzięki któremu mogłem wgrywać motywy na niego , no i to był soft brandowany z vodafonu ale na prawdę był dobry bo tel mi się nie wieszał i wszystko działało, w brew pozoru przycisk vodafonu ten brandowany można było zmienić a blokade hasłem można było założyć na wszystko (nawet na całe menu) na prwdę świetny telefon