![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Moja nowa e72 |
---|
![]() |
17 Feb 2012, o 22:42 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka dziś chciałbym pochwalić się moją e72.
Telefonik kupiłem jakiś czas temu na allegro za 500zł, w zestawie dostałem: -Telefon -Słuchawki (douszne ) -Kabel USB -Uchwyt na telefon do samochodu -Smyczkę skórzaną -Oczywiście jakieś papiery, oraz gwarancje. Powiem szczerze, że szukałem telefonu, pod względem sms(czyli klaw. qwerty). Pod względem systemu, a że symbiana mam od zawsze to stawiałem na nokie z Symbianem. Aparat, oraz żeby bateria bi długo trzymała. Potrzebowałem także wi-fi. Na początku wszystko było oki, ale po niedługim użytkowaniu zaczęło się coś rypać telefon sam się resetował i takie tam. Na początku wgrałem soft feniksem, pomogło na jakiś czas, ale potem było gorzej, więc zmieniłem pc i zaktualizowałem nsu. O dziwo soft ważył 220mb. Od tej pory telefon jak talala. Telefon za głośny nie jest( w końcu biznesowy, literka e do czegoś zobowiązuje.Za to na słuchawkach gra nieźle. Aparat robi fajne zdjęcia. Dla mnie telefon idealny.Internet to sama przyjemność. Polecam, a teraz może kilka zdjęć. ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli macie jakieś pytanie chętnie odpowiem. |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Feb 2012, o 22:45 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gratuluję zakupu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Feb 2012, o 22:50 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klawiatura wygodna? Przyciski duże, czy takie jak w E71?
|
![]() |
![]() |
18 Feb 2012, o 01:13 |
klawiatura bardzo wygodna, powiem tam, miałem samsunga chat'a i tam klawisze były duże.
Nie powiem są tu mniejsze, ale bardziej wypukłe, i strasznie wygodnie się na niej pisze, a mam duże paluchy. |
![]() |
![]() |
18 Feb 2012, o 12:48 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siwiak wrote: Za to na słuchawkach gra nieźle. Rozumiem, że nie mówisz o tym szajsie z zestawu? |
![]() |
![]() |
18 Feb 2012, o 15:18 |
Nie, mam swoje słuchawki z nokii x2, a szajs zależy dla kogo....
|
![]() |
![]() |
24 Feb 2012, o 15:27 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 19:10 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefonik bardzo fajny. Miałem okazję przez moment się nim pobawić w salonie GSM znajomego. Bardzo wygodna klawiatura jak na klawiaturę qwerty i do tego bardzo szybki system ( porównując do Nokii 5800 w której symbian jest momentami wolniejszy ). A co do słuchawek to nie każdy potrzebuje super słuchawek za duże pieniądze, niektórym osobą wystarczą zwykłe słuchawki dodane do zestawu.
|
![]() |
![]() |
12 Mar 2012, o 11:53 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trzeba uważać żeby telefon nie upadł bo tylna klapka potrafi się zgiąć z ponieważ jest z takiego samego metalu tak jak w Noki E52 a tak ogólnie twoja Nokia E72 spoko jest i ma wszystko co trzeba i dla mnie jest ciekawe jak się piszę na takiej klawiaturze QWERTY.
|
![]() |
![]() |
13 Mar 2012, o 00:48 |
Pisanie. Właśnie to brałem pod uwagę między innymi w wyborze telefonu. Pisze się świetnie. Ale juz mi się znudził w handlu jest mój temat, chce ją sprzedać kupuje Samsunga Galaxy S
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2013, o 15:26 |
rod790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zawsze mnie ciekawiło jak się na takiej pisze wygodne to jest?
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2013, o 15:52 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak wygodnie.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)