Witam Was. Dziś chcę się pochwalić telefonem jaki nabyłem wczoraj: Nowiutka Nokia E5 za 670zł
Telefon kupiłem w komisie Na razie jestem zadowolony!
Niebawem recenzja- tylko muszę przetestować to cacko
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
ZiomalMarcin wrote:Również gratuluję. Jak będziesz ją testował to proszę napisz jak żyje bateria i czy kąty wyświetlacza są w porządku.
Kąty wyświetlania są w porządku recenzja za około 2 tygodnie
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
W komisie była E71 używana, ale za 500zł i w takim stanie, że odmówiłem... E5 ma lepiej zmodyfikowany system, tzn. graficznie lepiej prezentuje się od pozostałych E-series PS.Na allegro nie mam zwyczaju kupować telefonów
Mati91 wrote:W komisie była E71 używana, ale za 500zł i w takim stanie, że odmówiłem... E5 ma lepiej zmodyfikowany system, tzn. graficznie lepiej prezentuje się od pozostałych E-series PS.Na allegro nie mam zwyczaju kupować telefonów
Tak , ale mi chodzi o tą co miałeś czy e72 już nie pamiętam ale pamiętam jak ją zachwalałeś i co się z nią stało ? .
Tak jak pisze Przemek.B E72 sprzedała się z plusem dla mnie Głośnik... Szczerze powiem Wam nie wiem co ten telefon robi w serii E... Jest bardzo multimedialny- głośnik rewelacja Najlepszym spośród e-series Na słuchawkach bajka
Plastik jest wykonany z bardzo dobrego materiału Jestem pod wrażeniem, nic nie skrzypi i nie trzeszcze, a klawisze są cichutkie
[ Dodano: 8 lis 2011, o 19:57 ] Koniec z pytaniami- napiszę recenzje to tam będziemy dyskutować